Bildirim
Vinn Modeme Nasil Anten Yapcam
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sana tavsiyem bir 2 tane kalın bakır kablonun plastik tarafını soy, sonra kablonun kalın olması için ikisini birbirine dola, altına bi tane toplu iğneyi sabitle daha sonra bir tane şeffaf bant (koli bandı) ile bütün kabloyu sar..
kesinlikle bayağı hızlanacaktır, benim vınn 20.1 mbps di.. şimdi 39.8 mbps tabi 3g çeken bi yerdeysen çok daha hızlanıyor. hata uçuyor, kesinlikle dene...
not: bant mecburi değil, bakır hızlı kararmasın diye söyledim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingturk57 -- 20 Kasım 2012; 22:30:01 > -
Uğrasmaya değmez bence 20 tl verip 5-10 dbi arası antenlerden alınabilir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: LeoⱣaⱤD
Ben anten yapmak istiyorum. Elimde alimunyum folyo usb uzatma kablosu var. Bunlarla birsey yapilabilir mi.
crc 9 connectör alman lazım ben çok ugrastm vınnlar 2.4 ghz aralıgında calısıtıgı ıcın her anten desteklemıyor gnelllıkle toplu ıgneyı sokup..ustune bakır kabloyu yuvarlak yaparak bı nebze antene benzeterek geıcı ıdare edebılırsın ama goglda crc9 connectör dıye arat cıkıyor hemen antenlı takım fıyatlarıda 50 lıra felan
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- turkcell mi türk telekom mu
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- telsiz kullanım ücreti ödenmezse ne olur
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- netgsm ne zaman açılacak
- esim nedir
- turkcell internet gönderme
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X