Şimdi Ara

VINNWiFi MW40V ★ANA KONU★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
11
Favori
30.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çalışıyor hocam, şu video ile rus forumunda ki bu anlatım temelde ortak sayılır. Dün akşam ben başarılı oldum, sadece driver konusu beni biraz uğraştırdı (belki benim laptop kaynaklıdır) ama sonunda oldu. Hatta bugün dışarıda 4 saat civarı kullandım sıkıntısız bağlantı sağladım.

Bu arada bende ki Alcatel ürünü, üzerinde Turkcell logosu olan değil, tam modeli MW40V-2AALTR1 diye geçiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=TJg9UMb2IgM&t=57s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 3 Kasım 2024; 23:5:6 >
  • erturkmen kullanıcısına yanıt

ben Turkcell logolu olana denedim başarılı olamadım.

• Bende daha önceden Türk Telekom sim kart ile kullanıyordum sorun olmuyordu 2 sene sonra denediğimde sim kart hatası aldım ancak bu imei yazma olayını çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_307 -- 4 Kasım 2024; 18:59:58 >
  • 1 yılı aşkın süredir kullanılmayan cihaz olarak kapatılmış e-devlet üzerinden başvuru yaptım başvurumu aldılar 12 saat içerisinde cihaz erişime açılacakmış (hatalı sim kart hatası alıyorsanız bu şekilde yapın)

• alper_307 A kullanıcısına yanıt
    Fatura istemiyorlar mı? Açtırmak böyle tek beyan ile kolaysa neden kapatıyorlar ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Daha önce içine takılan hat adınıza kayıtlı ise bu şekilde aktif yapabilirsiniz. Ama hat adınıza kayıtlı olmalı ve kapanmış cihazda daha önce kullanılmış olmalı.

Teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce takılan hat adıma kayıtlıydı ancak uzun süre kullannmadığım için hat'da kapatılmıştı adıma yeni hat aldım takıp çalıştırdığımda geçersiz sim diyordu ilk başta başka operatöre ait bir sim kart diye kullanamadığımı düşündüm daha sonra kendi bireysel hattımı taktım ancak hat benim adıma kayıtlı değildi amcam adına kayıtlıydı o da çalışmadı öyle olunca konuda bir kişi 1 yılı aşkın kullanılmayan cihazlarnn kapatıldığı hakkında birşey yazmıştı ve e-devlet üzerinden imei numarasını kontrol ettiğimde uzun süre kullanılmadığ için iptal edilmiş haliyle tekrardan e-devlet üzerinden kayıt yaptırdım 2 saat içerisinde işlem onaylandı ancak cihaza hala sinyal gelmiyordu demin 120 BTK'yı aradığımda imei'nin aktif olduğunu sinyal gelmesinin 24 saati bulabileceğini söyledi eğer halen daha sinyal gelmez ise cihazda başak problemler olabileceğini ve servis ile görüşülmesini söyledi şuanda 16 saati geçti bakalım ne olacak

• alper_307 A kullanıcısına yanıt

Eğer BTK'da düzeldiyse (cihazda sorun yoksa) şebeke gelecektir. Benim eski yedek bir BlackBerry telefonum vardı içinde yılda bir iki kez lazım olursa şirkete ait hat ile kullandığım, hat üzerime olmadığı için açılmadı mesela yedek parça fiyatına sattım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.