Şimdi Ara

VIOFO A118C - Kapasitörlü gizlenen araç kamerası 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VIOFO A118C - Kapasitörlü gizlenen araç kamerası 250 TL

Ürün hiç kullanılmadı, kutusunda duruyor. Yurtdışı sitelerinde 250 TL civarında satılıyor, ben de aynı fiyata satıyorum. Forumda incelemeleri var. Görüntü kalitesi çok iyi olan ve araç içerisinden çok iyi gizlenebilen bir kameradır. Kargo alıcıya ait, Konya içi elden teslim yapılır.

İnceleme linki:https://forum.donanimhaber.com/dunyanin-en-iyi-gizlenen-arac-kamerasi-kacmaz-46-zapals--102481415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 14 Ekim 2018; 13:46:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu cihazı kullanan birisi olarak söylüyorum,bence uygun bir fiyat. Ancak benim aracımda randıman alamadım (scenic 2012) cihaz arasıra kendiliğinden açılmıyordu aracımın elektronik sistemlerinden dolayı, bende söküp 2006 model kardeşimin çok daha az elktronik olan aracına taktım (land rover) kontağı açınca çalışıyor,kapayınca kapanıyor. Benim araca uydurulması için extra bir aparat lazımmış aykut ezer kardeşimşn dediğine göre ,bende uğraşmadım gittim xiaomi marka aldım taktım kendi aracımada 300 tl ye. Ancak arasında çok fark var viofo ile xiaomi nin, biri araç kamereası diğeri ise varmı var kamera !! hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canymclay

Bu cihazı kullanan birisi olarak söylüyorum,bence uygun bir fiyat. Ancak benim aracımda randıman alamadım (scenic 2012) cihaz arasıra kendiliğinden açılmıyordu aracımın elektronik sistemlerinden dolayı, bende söküp 2006 model kardeşimin çok daha az elktronik olan aracına taktım (land rover) kontağı açınca çalışıyor,kapayınca kapanıyor. Benim araca uydurulması için extra bir aparat lazımmış aykut ezer kardeşimşn dediğine göre ,bende uğraşmadım gittim xiaomi marka aldım taktım kendi aracımada 300 tl ye. Ancak arasında çok fark var viofo ile xiaomi nin, biri araç kamereası diğeri ise varmı var kamera !! hayırlı satışlar dilerim.
    Teşekkürler değerli yorumunuz için.

• orjınalmı alıexpresstenmı alındı

bende dazer 2 amerıkan malı en etkılı kopek kovucu var ceyrek altın gıbı dolara baglı yukselıyor
    takas ve ustune 50 tl para verebılırım..ılk ben gonderırım referansın yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 4 Kasım 2018; 23:19:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

orjınalmı alıexpresstenmı alındı

bende dazer 2 amerıkan malı en etkılı kopek kovucu var ceyrek altın gıbı dolara baglı yukselıyor
    takas ve ustune 50 tl para verebılırım..ılk ben gonderırım referansın yuksekhttps://www.tekzen.com.tr/dazer-ii-kopeklerden-korunma-cihazi-kopek-kovucu-87369?gclid=CjwKCAjwsfreBRB9EiwAikSUHThhakawHSIw1Puu4DFBfajhkKTmv5LhKfKOdefcOvAcJTqsc60cvRoCw7cQAvD_BwE
    Orjinal, Aliexpress'ten alınmadı ürün. Takas düşünmüyorum.

• Hocam ürün hala satılık mı kondisyon durumu nasıl ? fiyat nedir. İyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.