quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Kaynak nerede?
quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Yapma bunu işte yapma. Heyecanlandırma bizi!
quote:Orijinalden alıntı: 1mpossible quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Kaynak nerede? burada
quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar quote:Orijinalden alıntı: 1mpossible quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Kaynak nerede? burada post kasıyor beyler alerttttttt
quote:Orijinalden alıntı: M@v3rick__09 quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar quote:Orijinalden alıntı: 1mpossible quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Kaynak nerede? burada post kasıyor beyler alerttttttt 1999. postunu da hatırlıyoruz onun.
quote:Orijinalden alıntı: siriusb quote:Orijinalden alıntı: M@v3rick__09 quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar quote:Orijinalden alıntı: 1mpossible quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Evet Yarın yeni Haritalar çıkıyomuş Müjdeyi ben verim dedim Kaynak Kaynak nerede? burada post kasıyor beyler alerttttttt 1999. postunu da hatırlıyoruz onun. uzaklastırılmış yine
quote:Orijinalden alıntı: MyPLanet Bu konu nie aşaya iniyo yukarlarda görmek istiyom çıktı haberini duymak istiyommmm napak up layakmı up up up
quote:Orijinalden alıntı: RideMyRocket Yukarıı ! Henüz ses seda yok Map Pack'ten heralde? Battlefield forumlarında 24 Kasım tarihi dönüyor ama resmi bir tarih yok.
quote:Orijinalden alıntı: uA_emir07 bence bunlar bizi oyalıyor.yeni map gelcek diye milleti oyunda tutmaya çalışıyorlar Ben de böyle düşünüyorum. Vietnam'la yakın zamanda çıkacak bence. Vietnam kışın çıkacaktı.
arkadaşlar vietnam tam olarak nasıl olacak yani sadece mp olarak biliorum ama bc2 olmayanlarda alabilecekmi acaba
quote:Orijinalden alıntı: Aydolan Hayır. BC2 nin üstüne kurulcak. 15 dolarcık olacak netten download yapıcaz.oyunun cd si filan olmucak
quote:Orijinalden alıntı: cod635 ben steamdan almıştım bc2 yi ama sanırım steam satmıyacak.üstüne yükleme nasıl olacak :) Ücretsiz çıkacak, BC2.Updater.exe öyle bir şey olması lazım, kendine kendine yapıyor.
quote:Orijinalden alıntı: M@v3rick__09 quote:Orijinalden alıntı: cod635 ben steamdan almıştım bc2 yi ama sanırım steam satmıyacak.üstüne yükleme nasıl olacak :) Ücretsiz çıkacak, BC2.Updater.exe öyle bir şey olması lazım, kendine kendine yapıyor. ücretsiz çıkacak derken neyi kastettin anlayamadım?