Şimdi Ara

VipPad Elegance 7,9' Tablet Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vippad elegance tableti almak istiyorum sizce nasıldır?

http://www.bimeks.com.tr/urun/139133/vippad-elegance-7-9--tablet-pc.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkkuyt -- 25 Ocak 2014; 15:18:06 >

• güncel, bilgisi olanın paylaşmasını rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequero

güncel, bilgisi olanın paylaşmasını rica ediyorum
    Kullanan yok sanırım siparişi verdim inşallah pişman olmam.
  • dirkkuyt D kullanıcısına yanıt
    Gelince inceleme veya bir yorum izlenim yapabilir misiniz? Umarım güzeldir pişman olmazsınız.
  • ihsahin01 kullanıcısına yanıt
    Daha önce tablet kullanmadım ama izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt

Daha önce tablet kullanmadım ama izlenimlerimi yazarım.
    Benim de bugün elime geçti. Gayet güzel bir tablet, Hızı ve malzeme kalitesiyle tatmin edici. Bimeks'ten yüzde 40 indirimle 300 liraya aldım.
  • blnmynx B kullanıcısına yanıt
    Ben de bimekten aldım dün elime geçti tablet çok güzel ama wifi çekim gücü biraz düşük gibi geldi bana sizinki nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben de bimekten aldım dün elime geçti tablet çok güzel ama wifi çekim gücü biraz düşük gibi geldi bana sizinki nasıl?

Ben bir yavaşlık sezmedim, bağlantı hızından memnunum. (8 mbps'ye kadar, dsmart net kullanıyorum) Belki internet bağlantınızla ilgili bir durum olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 1 Şubat 2014; 14:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

quote:

Ben bir yavaşlık sezmedim, bağlantı hızından memnunum. (8 mbps'ye kadar, dsmart net kullanıyorum) Belki internet bağlantınızla ilgili bir durum olabilir

Alıntıları Göster
    cihazın oyun performansı nasıl ?

• Bende bugün sipariş verdim gelince bir test ederim bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Bende bugün sipariş verdim gelince bir test ederim bilgi veririm

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahit.lafci

quote:

Bende bugün sipariş verdim gelince bir test ederim bilgi veririm

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hocam keşke Artes' lere baksaydınız birde. Enazından marka bilinirliği yüksek, Vippad ismini ben ilkkez duydum ve Bimeks gibi bir yerde satılıyor olmasına şaşırdım, hevesinizi kırmak istemem ama umarım pişman olmazsınız cihaz arıza yapar ve teknik servis ihtiyacınız olursa. Alternatif olarak bu tablet alınabilirdi;

http://sadecenotebook.com/artes-tiny-q818-785-inc-16-gb-beyaz-tablet-pmu310587

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Hocam keşke Artes' lere baksaydınız birde. Enazından marka bilinirliği yüksek, Vippad ismini ben ilkkez duydum ve Bimeks gibi bir yerde satılıyor olmasına şaşırdım, hevesinizi kırmak istemem ama umarım pişman olmazsınız cihaz arıza yapar ve teknik servis ihtiyacınız olursa. Alternatif olarak bu tablet alınabilirdi;

http://sadecenotebook.com/artes-tiny-q818-785-inc-16-gb-beyaz-tablet-pmu310587

Alıntıları Göster
    teknik özelliklere göre fiyatı iyi eline geçen arkadaşlar önerir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

teknik özelliklere göre fiyatı iyi eline geçen arkadaşlar önerir misiniz.

Alıntıları Göster
    güncel
  • icoo fatty 2 ve chuwi v88s yapı olarak benziyor. Ben icoo fatty kullanıyorum onda 2gb ram var. Galiba sadece ismini değiştirerek piyasaya sürmüşler.Gerek dış gerek iç yapı benziyor.Oyun performansı gayet iyi internete girişi hızlı. Aklımda cube almak var. icoo ve chuwi nin 4.2.2 ve kit kat sürümü nü yüklediğinizde sıkıntı olacağını zannetmiyorum,Alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • ercanbahtiyar E kullanıcısına yanıt
    Vippadin destegi yok ancak Chuwinin 4.2.2 surumunu yukledim, multi window da var bir sknti gormedim alali 1.5ay oldu. Saol
  • quote:

Vippadin destegi yok ancak Chuwinin 4.2.2 surumunu yukledim, multi window da var bir sknti gormedim alali 1.5ay oldu. Saol
    Wifi'sinin çekim alanı baya küçük onun dışında sorunsuz ve yüksek performanslı bir cihaz. Araya bi duvar girdimi wifi çekmiyor, neredeyse illa modemi görecek. 400 liralık LG Optimus L5 2 oda öteden wifi'ye rahat bağlanırken tabletim bağlanamıyor. Fason üretim markasız tabletlerin çoğunda wifi zayıf diyolar ama nasıl oluyo da tabletler telefonların en az 2 katı büyüklüğünde olmasına rağmen wifi'si zayıf kalıyor anlamıyorum.
  • panda34 P kullanıcısına yanıt
    ucuza mı kaçıyorlardır nedir bende anlamadım. İnternette bir çok yorum video var bu wifi çekimini arttırma ile ilgili. Sorun cihazı açabilmek yoksa 3-5 liraya hpnin toshibanın laptop antenini alıp lehimlemek yada takmak basit aslında. 5 yıllık garantisi var dayanır mı sanmıyorum ama 2.sene denemeyi düşünüyorum
  • quote:

arkadaşım merhaba
    yükleme dosyasını nerde buldunuz nasıl yüklediniz
    sorun çıkarsa geri dönüş yapabilirmiyiz
    bilgi verirseniz memnun olurum
  • MM.M60 kullanıcısına yanıt
    Yukleme dosyasini konuda paylastim burdan bakabilirsin bulamazsan ilerki sayfalarda yorumlarda da var.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87621874&p=1#87621874

Yuklerken bir sorun cikarsa ne olur bilmiyorum ancak servislik olabilirsiniz. En iyisi iyice arastirip yuklemeyi yapmaniz. Zor degil 3-5 dklik bir olay ancak bir hata pahaliya mal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 17 Mart 2014; 13:10:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.