Şimdi Ara

Virtua Striker 4 Ver. 2006 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • votka yukarida link hangisi saol buarada yardimlarin için hangisi link birde indirdimmi pcde direk oynayabilirmiyim
    multiplayer falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

votka yukarida link hangisi saol buarada yardimlarin için hangisi link birde indirdimmi pcde direk oynayabilirmiyim
    multiplayer falan

http://www.emulasyonturkiye.com/download_info.php?id=1259
    kullanıcı adı : qqqqqq
    şifre: qqqqqq
    üye girişi yap indir.

link bu ama eski versiyon. ve multiplayer oynanmıyor bildiğim kadarıyla.
    ve direk te oynanmıyor emulatoru de indirmen gerekir yukarıda linkini yazdım ve nasıl çalıştırılacağını da yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi votka -- 13 Ocak 2007; 16:50:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: votka

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

kardes bu oyunu acamadım ben bu emulatorden anlamadım nasıl calıstını bıraz anlatırmısın???

emulatoru aç 'run' a tıkla sonra 'run iso'ya tıkla. zipten çıkarmış olduğun oyunu seç ve oyna. (oyunun uzantısını '.iso' olarak yap öyle dene olmazsa. eğer hiç biri olmazsa aşağıdaki yöntemi uygula.

deamon tools kurulu olsun.
    ve oyun romunu, zipten çıkar.
    deamon tools la sanal dvd romunla oyunu seç.
    sonra emulatoru aç. 'optins' u tıkla 'configure drive' tıkla. deamon tools sanal sürücüsünü seç(E: F: G: gibi hangisiyse onu seç).'ok' seçeneğini tıkla.
    sonra 'run' a tıkla ordan da 'Run GD-ROM' u tıkla. bu kadar.

oyunun kontrollaerini ayarlamak için de 'options\configure controls' ten değiştirebilirsin.

emulator u actım zaman run ıso ya tıklanmıooo

deamod tools u kurdumdada oyunun tıklanıcak bı seyı yok

cozemedım yanı olayı

• oyunu zipten çıkarman gerekiyor.
    deamon tools la da zipten çıkarmış olduğun dosyayı seç.
    emulatore geç options tan configure drive i tıkla ve deamon tools hangi cddeyse örneğin F: ise F'yi seç.
    sonra emulatorden run de ve 'Run GD-ROM' e tıkla.
    cdden çalıştırmış olacak ve açılacak olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: votka

oyunu zipten çıkarman gerekiyor.
    deamon tools la da zipten çıkarmış olduğun dosyayı seç.
    emulatore geç options tan configure drive i tıkla ve deamon tools hangi cddeyse örneğin F: ise F'yi seç.
    sonra emulatorden run de ve 'Run GD-ROM' e tıkla.
    cdden çalıştırmış olacak ve açılacak olması gerekiyor.

iii de oyun rar da
  • arkadaşlar oyun çok yavaş işliyor ben indirdim oynadım ama çok yavaş seslerde sorun var takılıyor o yüzden emülatörün en son versiyonu yada daha iyisi çıkana kadar beklememiz gerek o yüzden derimki hiç uğraşmayın virtuastriker 2 den bahsediyorum diğer son çıkan oyunu bulmak çok zor zannetmem yani çıksın buralara:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: delibebe

arkadaşlar oyun çok yavaş işliyor ben indirdim oynadım ama çok yavaş seslerde sorun var takılıyor o yüzden emülatörün en son versiyonu yada daha iyisi çıkana kadar beklememiz gerek o yüzden derimki hiç uğraşmayın virtuastriker 2 den bahsediyorum diğer son çıkan oyunu bulmak çok zor zannetmem yani çıksın buralara:(

evet bende de ağır işliyor oyun. ben sorun benim pcde zannediyordum.. :/
  • eet bendede yawas calısıoo ama guzel oyun
  • Votka cok saol ama iso bende etkin diil run'daki
  • quote:

Votka cok saol ama iso bende etkin diil run'daki

http://www.emulasyonturkiye.com/download_info.php?id=1259
    bu adresteki virtua striker 2 yi indirdiysen, rar dan çıkartıp deamon tools la seçip sanal sürücü olarak ayarladıysan, etkin olması gerekiyor.
  • sanirim deamon tools secip sanal surucu yapmadigimdan oldu
    onu anlamayiorum basit bisey ise onunda link var mı sanada zahmet oldu böyle
  • quote:

sanirim deamon tools secip sanal surucu yapmadigimdan oldu
    onu anlamayiorum basit bisey ise onunda link var mı sanada zahmet oldu böyle

pm attım.
  • Virtua Striker 4 Ver. 2006 çalıştırabilen varmı arkadaşlar ? roumu indirdim dolphin emulatörü ile denedim birturlu acılmadı
  • arkadaşlar ben de virtua striker 4 ü pc de oynamaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü.
    yardımcı olabilecek var mı ?
  • kaç yıl bekleriz acaba vs4 için
  • oyunu buldum desem kac kişi inanır..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.