Şimdi Ara

Virüs bulaştı beyler yardım edin lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün unturned oyununda servera bağlanıcaktım hamachi ağına bağlandığımda ağdakileri yanında ünlem çıkıyordu işte Regeditte bi işlem yapmam gerekiyormuş. Regedit'e girmeye çalıştığımda Kayıt Defteri düzenleme Yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış diye bi hata geldi forumda da bunun çözümü vardı ama ComboFix gerekiyor ve ComboFix windows 8.1 de çalışmıyor yanında Spybot-S&D programını kullandım ama düzelmedi. Güvenli modda açınca rahatça regedite girebiliyorum ama şu virüs beni sinir etmeye başladı.

Mesela internete bitdefender online scan falan yazınca direk olarak tarayıcıyı kapıyor yada işte başka antivirüs programlarını yazınca arama yerine kapanıyor. ComboFix yazınca şansıma kapanmadı ama işte o da çalışmıyor. Bir de bi malware gibi şeyleri bulan bi program vardı aşırı işime yaramıştı bi keresinde kullanmıştım mavi bi ikonu vardı dediğim programı bilen varsa söyleyebilir mi onu da deneyeceğim şu an için oyun oynamamı yada internette gezinmemi etkilemiyor ama işte virüs olduğunu bilmek kafamı kurcalayıp duruyor sürekli.

• Malware bytes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avg yükle tam tarama yap .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

Avg yükle tam tarama yap .

Formatladim bile kaspersky indirdim bide koruma için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.