Şimdi Ara

Virüs - Masaüstü sürekli yenileniyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü sürekli yenileniyor.Mesela internette geziniyorum tarayıcı yenileniyor veya bir yerde yazı yazıyorum o anda yenileniyor bir bakmışım yarıda kalmış yada oyunlarda simge durumuna atıyor.Bu virüs otomatik çalıştırdan bulaşıyor galiba , eskiden 2-3 kere çözdüm , sistem geri yükleme ile ama şuan onu da yapamıyorum , başka bir çözüme ihtiyacım var , yardım edin lütfen.

• klavyende F5 tuşu takılı kalmış olabilir mi? bir kontrol et. olmadı güvenli modda başlatıp virüs programı kur. tavsiyem avast! olacaktır. kurduktan sonra normal olarak başlat. program kendiliğinden virüs varsa yakalacaktır. geçmiş olsun.
  • Sorun çözülmüştür , teşekkür ederim yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Sorun çözülmüştür , teşekkür ederim yinede.

çözümü paylaşırsan eğer seviniriz. ben de sorunlar-çözümler defterime not alırım hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windigotr

quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Sorun çözülmüştür , teşekkür ederim yinede.

çözümü paylaşırsan eğer seviniriz. ben de sorunlar-çözümler defterime not alırım hem.

Normalde ben sistem geri yükleme ile çözüyordum.Tam olarak hangi program çözdü diyemeyeceğim onlarca program indirdim tarattım.Sadece şunu söyleyeyim otomatik çalıştır ile bulaşan bir virüs yada usb , usb yi taktım ve o anda eset smart ile tarama yaptım ve autorun trojanları buldu, pc yi resetledim o anda düzelmemişti.Sonra 1-2 programa daha taratıp pc yi resetleyince düzeldi.Tam olarak anlamadım nasıl düzeldiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 19 Haziran 2012; 17:55:05 >

• Merhaba arkadaşlar sorun bende de oluyordu sonra trojan killer i indirdim ordan tarama yaptım fakat deneme sürümü olduğu için trojanları silemedim. Ama trojanların hangi dosyalarda olduğu yazıyordu. Bende iSafe diye bir klasör içindeymiş o klasöre girdim ve uygulamaya (Yet Anouther Cleaner) kaldırdım. Ve şu anda pc de hiçbir sorun yok. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.