Şimdi Ara

virüs poblemi lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bilgisayarımda virüz olduğndan şüphelendim ve spyware doctor ile arattım fakat spyware doctor bu virüsleri silemiyor virüslerib spyware docktorda ki isimlerini yazıyorum lütfen bu virüslerin hepsini silmem için bana yardım edin bu virüsler bilgisayarımda donmalar yapıyo yardım edenlere çok teşekkür ederim

trojan downloader.Murlo
    trojan generic
    trojan downloader small CML
    spyware.known.bad sites
    trackware.tracking cookies
    adware advertising
    aplication.trackingcookies

yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler

• combofix i dene.
  • onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum gösterebilir misin veya başka bir fikrin var mı
  • spyware doctor full mü yoksa deneme sürümü felanmı bulduğu virüsler bana reklam gibi geldi

başka bir virüs programı ile (tavsiyem eset) full olarak indir kur güncelle ve tarat
  • ya sadece taram yapabildiğim bi sürüm nod 32 vardı o silemedi zaten kafam çok karışık lütfen yardım edin
  • lisanssız virüs programları genelde programı satmak için bilgisayarda olmayan virüsü var gibi gösterirler sen full bir virüs programıyla tarat bilgisayarını virüs programını bulmak için google a danışabilirsin (tavsiyem eset smart security)

edit:devrik cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klemexus -- 6 Ağustos 2011; 14:06:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmuyo ya yapamadım combofix dışında başka önerisi olan yok mu
  • combofixte açıcanız bekleceniz.o herşeyi kendi yapçak.bulursa yazar ve siler.olmadı yapamam dersen format.
  • başka hiç bir yolu yok yani
  • Malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.