Bildirim
virüs programı hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bireysel takılacaksan ve önemli bir veri koruma durumu söz konusu değil ise free olan panda, avast, avg, anti vir gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: black_flood
bireysel takılacaksan ve önemli bir veri koruma durumu söz konusu değil ise free olan panda, avast, avg, anti vir gibi
advanced system care 8.2 pro indirilen dosyayı tarar mı ve güvenebilir miyim sorum buydu -
Hocam Böyle bir sorunun cevabı net olarak verilemez her antivirüs programı her virüsü tespit edemez
bazı işlemler sayesinde bazı antivirüs program ından kaçılabilir bu nedenle dosyalarınız yama olduğu için çok büyük olmayacağını düşünüyorum boyut olarak
virüs total i kullanmanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ttw1415
Hocam Böyle bir sorunun cevabı net olarak verilemez her antivirüs programı her virüsü tespit edemez
bazı işlemler sayesinde bazı antivirüs program ından kaçılabilir bu nedenle dosyalarınız yama olduğu için çok büyük olmayacağını düşünüyorum boyut olarak
virüs total i kullanmanızı öneririm.
peki çok sağol kardeş yamalarda çok virüs olmayacağına göre advanced system care ile dosyayı indirirken taratabilir miyim -
advanced system care yazılımının database kısmı bir anti virüs kadar gelişmiş değildir ve ayrıca virüs programı listelerine bile alınamıyor gerekli sertifikalara sahip olamadığı için bu yüzden yazılım önerdim. veri tabanı yetersiz bir yazılım tarasa ne olur dosyaları taramasa ne olur hiç fark etmez 2 side aynı sonuç -
peki önerebileceğin türkçe virüs programları nelerdir ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F8047488 -- 24 Temmuz 2015; 22:43:49 > -
Dosya indirirken tarayan bi antivirüs bilmiyorum indiği anda tarıyor zararlı ise otomatik kaldırıyor ben esetnod32 - 8 kullanıyorum bende bu şekilde. çoğu sistem bu şekilde çalışıyor Söylediğiniz programı hiç kullanmadım bunun için yorum yapıp yanlış yönlendirme yapmayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ttw1415
Dosya indirirken tarayan bi antivirüs bilmiyorum indiği anda tarıyor zararlı ise otomatik kaldırıyor ben esetnod32 - 8 kullanıyorum bende bu şekilde. çoğu sistem bu şekilde çalışıyor Söylediğiniz programı hiç kullanmadım bunun için yorum yapıp yanlış yönlendirme yapmayayım.
arkadaşlar peki önerebileceğiniz türkçe antivirüs programı nelerdir indirebileceğim avira ve avast nasıldır -
2 side iyidir avast kasabilir belirtmek isterim ve bu arada diğer arkadaşa lafım bilgisayara data girip işlendikten sonra virüs silinse kaç yazar ki 0 yazar zaten anti virüs onu tarayana makinanın anasını ağlatı gerçek güçlü bir virüs ise. gerçek zamanlı daha site açılır açılmaz tozu dumana katıp virüsü yok edebilen sadece piyasada Kaspersky ve panda var.ve ücretli yazılım 2 side. -
Hocam Diyelimki ben dosya indiriyorum
Elbette engellenen içeriğe sözüm yok
Bana şundan bahsedermisiniz dosya indikten sonra antivirüs programı direk çalışıp tarama yapmıyor mu
Ki Bugün cryptolocker ı bile kendi elinizle indirip çalıştırdıktan sonra işlevini yapmaya başlıyor.
Bilginize saygı duyuyorum yazın bilgili olalım ben bilgim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.
bu arada sistem bu
intel core i5 2.50ghz
4gb ram
gt620m
windows 7
o zaman ben avirayı indirim bu sisteme avira antivirüs kasar mı ? birde acaba ben dosyayı indirdim diyelim indirir indirmez otomatik mi tarıyor yoksa dosya inerken komut mu vericez veya programdan indirilen dosyayı otomatik tara diye seçenek mi işaretliyoruz -
normalde ince ayarlarını yaparsan daha indir butonuna basarken bile engelleyebilir ince ayar yapmazsan indirme işlemi bitince zaten makinan bir çakılma durumu oluşacak bu esnada tarama yapıyordur biraz bekledikten sonra normale döner. -
çakılma durumu ? birde sistemimi yukarda yazdım kasmas dimi avirayı kendi sitesinden indiricem avira türkçe mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F8047488 -- 24 Temmuz 2015; 23:29:20 > -
evet Türkçe çakılma derken 5 sn lik kilitlenme diyebiliriz sistemde. senin makine i% 2. nesil sıkıntı olmaz ssd disk takılıyken Kaspersky bile durduramıyor mekanik diskler yavaş olduğu için Kaspersky bayıltabilir ama avira o kadar kasıp bayıltamaz. -
peki bu virüs programlarından birini indirirsem avira-avast-avg hangisi iyidir ve bunları indirirsem pcmde hız azalması olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jojuk_harika
peki bu virüs programlarından birini indirirsem avira-avast-avg hangisi iyidir ve bunları indirirsem pcmde hız azalması olur mu ?
Avira nın lisanslısını kullanıyorum. Gayet güzel bir antivirüs. İnen dosya zararlıysa uyarıyor ve bu esnada karantinaya alıyor. Fakat şöyle bişey var ; pc açılış hızını etkilemese de masaüstü geldikten sonra pcnin kendini toparlayıp kullanıma hazır hale gelmesi normalden 20_30 sn daha uzun sürüyor. Bu tarafımca test edilmiştir. Eset biraz daha iyi bu konuda. Ama virüslere karşı en iyisi hangisi dersen 1 kaspersky, 2 Avira derim ben.
Ayrıca sistemi kasmıyor. Türkçe dil desteği var. Fakat program kendi içinde bazı sıkıntıları var. Mesela güncelleme yapmak istiyorsun, tıkladığında bikaç sn sonra tepki veriyor. Veya taramayı durdurmak veya sonlandırmak istiyorsun, tıkladığında 10-15sn bekletiyor. Diğerleri gibi hemen durdurmuyor. Yani bir nevi donma yaşanıyor bir an için. Ama dediğim gibi, virüslere karşı süper. Bunlar da aklında olsun.
https://www.zemana.com/AntiMalware
15 günlük deneme sürümü var indir kur sen istersen çalışır istemezsen çalışmaz.
Program virüsleri bulut sisteminde tarıyor bunun için internet gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X