Şimdi Ara

Virüs temizleme ve format yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda son günlerde yavaşlık oluştu ve bazı programlar çok geç açılıyor . Bunun sebebi bir virüs olduğuna eminim çünkü arkadaşımın flashını taktıktan sonra oldu .Ancak avast bunu görmüyor. Bende bir format atayım diyorum .Ancak öncesinde pc de ne var ne yok temizliyecek bir yontem arıyorum. Tüm virüsler silinsin sonra format atayım diyorum.Malum formattan sonra kalan virüslerde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzoman

Arkadaşlar bilgisayarımda son günlerde yavaşlık oluştu ve bazı programlar çok geç açılıyor . Bunun sebebi bir virüs olduğuna eminim çünkü arkadaşımın flashını taktıktan sonra oldu .Ancak avast bunu görmüyor. Bende bir format atayım diyorum .Ancak öncesinde pc de ne var ne yok temizliyecek bir yontem arıyorum. Tüm virüsler silinsin sonra format atayım diyorum.Malum formattan sonra kalan virüslerde oluyor.

virüs olsa anlamsız hatalar verirdi. ama virüste olabilir tabi.

1. sisteminiz güncelmi?
    2. haftalık olarak sistem bakımı yapıyormusunuz. ( geçmiş temizleme, kayıt defteri birlşetirme, hdd defrag vb.
    3. ilk 2 soru evet ise avastı sisteminiznden kaldırıp kaspersky yükleyin. ardından kullandıgınız tüm usb harici hdd vb. sistemine takıp komple bi tarama yapın.

• haftalık bakımlarımı yapıyorum ayrıca kaspersky kurdum ve oda bulamadı . Ancak avirayı yükledim o bir kaçtane buldu. Şİmdi format atıcam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.