Şimdi Ara

virus ten kurtulma yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarınıza bulaşn virusleri onlarla nasıl mücadele ettiğinizi nasıl temizlediğinizi buraya yazalım ortak paylaşım yapalım bilmediklerimizi bu sayade başımıza gelmeden öğrenelim

ben songünlerde başıma bela olan networkta trafik yapan agı yavaşlatan dolayısı ile internet çıkışınıda şoka sokan bi trojen le uğraşıyorum görev yöneticisinde svcchost diye uygulama çalıştırılıyor işlemciyi full kulanıyor ağda trafik yapıyor maxsimum upload yapıyor . şimdilik temizleyemedim ama deepfreeze ile geceleri cafe yi kapattığımda kurtuluyorum birdahaki gelişline kadar.

• Kapersky pro+sygate firewall+microsoft antispyware

Düzenli olarak tarama yaptırıyorum.Ne virus kalıyo ne de bişey
  • sp2+mcafee v8+ad-aware+spybot search'n destroy
  • Trend Micro Pc-cillin Internet Security 2005 kesin ve katii çözüm.
    %100 kimse size birdaha bulaşamıyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum (v 2004 ) ve çok rahatım. Üstelik sistemi çok az kullandığı ve sürekli on-line çalıştığı için pcpc mi hiç yormuyor. Özellikle ADSL kullananlara şiddetle öneririm. Ayrıca bildiğim kadarı ile MSN Hotmail de bu firma ile anlaşma yapmış (yeni), yine Türkiye'de bir dergi ayın ürünü seçmiş.
    www.hepsisenin.com dan alabilirsiniz.

• pc cillin bir donanım mı,bir yazılım mı?

görüntüsü usb belleklere benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mek001

pc cillin bir donanım mı,bir yazılım mı?

görüntüsü usb belleklere benziyor.

pc cillin bir antivirus programıdır fena değil
  • ya bende de svghost gözüküyor ama okb kulanıyor yani bende de mi spy var ayrıca microsoftantispyware kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle BITDEFENDER + SP2 + STRINGER

VIRUSLERIN ANASINI AGLATIRSINIZ. OZELLIKLE BITDEFENDER MUKEMMEL BI ANTIVIRUS
    FIREWALL U DA VAR 2 SI DE SUPER
  • virüslerden korunmak onlardan kurtulmaktan daha kolaydır.bu ince noktayı anlayabilen zaten gelip başım belada demez. çocuk aldırtmak yerine zamanında kaliteli bir prezervatif kullanılmak hem daha kolay hem daha az zahmetlidir. (daha da nasıl söyliyeyim artık)
  • pc cillin 2005 gaint anti spy ewido systemmechanic yeterlimi yoksa spy bot falamda yazıyım mı
  • BENIM BILGISAYARIMDA SPYWARE OLDUGU SÖYLENIO NE KADAR DOĞRU BILMIOM AMA TEOREMI SÖYLE ORTAYA ATIYORUM

BAKIN ŞU ANDA BILGİSAYARIMIN MODEMİ (KAPALI OLSADA BIOSTA İKEN VERI INDIRMEYE CALISIO)

BILGISAYAR KAPALI OLSADA VERI INDIRIYOR...

ACINCA YANI WINDOWSTA IKEN DEWAMLI OLARAK ((MODEMEIN USTUNDEKI ISIKLAR YANIO YANI VERI INDIRIOM ANLAMINA GELEN ISIKLAR )) AMA VERI INDIRMIOM YANI DOWNLOAD UPLOAD YAPMIOM

SIZCE PROBLEM NE UZAKTAN BIRIMI KULLANIOR YOKSA VIRUS MU GIRDI???

FORMAT ATMAK UZEREYIM SIMDI ((DUZELIRMI
    YOKSA NELER YAPMAM GEREKLI

• tamrof... anlamadın dimi? bide tersten oku bakalım..anladın sen anladın..
  • NAPCAS olum sölen ya yoksa basıom formatı yawu
  • NASIL OLCAK BANA SPYWARE qırmıs nolcak yaww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.