Şimdi Ara

Virüs Yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Bilgisayara Virüs Girdi. Görev Yöneticisini Kitledi açılmıyor. Masaüstüne simsiyah ekranda YOUR COMPUTER İN İS DANGER diyor bunun temizlemenin bir yolu yokmu..

• ANTİVİRÜS YÜKLE TARAT GÜVENLİ KİPTE AÇ
  • en iiisi ben sana bi yol tarif ediyim!!!

belki baska yolu da vardır ama ben boyle yaptım!!! makinene 2 defa reset at ve makineyi güvenli modda calıstır...

tam guvenli mod acılırken sana sistem geri yukleme ile ilgili soru soracak!!!

sen de sistemini birkac gün geri at!!

bnm makine virüsten spydan geçilmiyordu!
    şimdi bi tane yok!!!

bunu aptım... istersen dene ya da belki daha modern bir yolu vardır bunun!!!
  • Aynısını bende yemiştim. Sahte uyarılar. Şunu indir şu siteye gir der sakın yukleme onları
    Bu siteyi incele birazhttp://www.doctus.net/forumdisplay.php?f=15
  • ama o sahte uyarılar insanı rahatsız edio...

tarama da yaptım.hem spybot la hem de avastla ama cozum bulamayınca ben sistemi geri aldım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

en iiisi ben sana bi yol tarif ediyim!!!

belki baska yolu da vardır ama ben boyle yaptım!!! makinene 2 defa reset at ve makineyi güvenli modda calıstır...

tam guvenli mod acılırken sana sistem geri yukleme ile ilgili soru soracak!!!

sen de sistemini birkac gün geri at!!

bnm makine virüsten spydan geçilmiyordu!
    şimdi bi tane yok!!!

bunu aptım... istersen dene ya da belki daha modern bir yolu vardır bunun!!!

Buraya Konu Açmadan Önce HErşeyi Denedim. Antivirüsü kurmama izin vermiyor, Sistem geri yüklenecek yerleri geri sildi, görev yöneticisini kitledi. Exe dosyaları çalıştırmama izin vermiyor.. Sinirlendim Format Attım yine kurtulamadım her dosyanın içine birsürü gizli dosya atıyor siliyorum tekrar geliyor. Tekrar Format attım yine aynı. F-DISK çektim şimdi kurtuldum... Ne biçim Spyware dir öyle yaa..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.