Şimdi Ara

VİRÜSSS!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE AVAST VAR FAKAT VİRİSLER YOK OLMUYOR NE YAPACAM

• avast falan hikaye söledim gene sölüyom bit defender 9 probi tane bile virüs bırakmıyo
  • avg7 kullanabilirsin bedava program olmasına rağmen bulduğu virüsleri kaldırabiliyor
  • Kaspersky2006
  • Kaspersky Personal Pro kullan sana hiçbir virüs musallat olamaz. Ben hiç virüsle karşılaşmıyorum. Zaten rastlayınca anında yok ediyor.
  • antivir bunlara iyi bir alternatif sayılır oda ücretisiz sitesinden indire bilirsin. avast biraz aptal bir program bunu çok iyi biliyorum :)
  • valla üstad bu virüs programlarından pek anlamıyorum ama bit defender ve kaspersky kullandım ikiside baya güzel dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    LAPTOP VİRÜS
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avast hikaye panda şahane elimde baya bi hack programları virüs vardı tarayınca hepsini sildi.. sonra kapattım pandayı ,tekrar kurdum bilgisayara virüsleri ,tekrar açtım pandayı ve virüsleri çalıştırmaya kalktım yine sildi şerefsiz bekçiside taramasıda çok ii diğer antivirüslere fark atar .. kaspersky iidir ama xp ile uyuşmazlığı var birçok arkadaşımın bilgisayarı kaspersky yüzünden çöktü format atıp anca kurtuldular.. ama panda kasarsa McAfee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 25 Ağustos 2005, 16:03:35 >
  • norton bir numara yaww
  • bırakın bunları kardeşim antivir alın rahat edin.hem bedava,hem de diğerleri gibi crack arama derdi.en önemlisi alman malı kardeşim.ne demiş almanlar "bizden daha iyisini ALLAH C.C. yapar"....:)
  • kaspersky dostum dunya'nın en iyi virus programı seçildi
  • KESİNLİKLE KASPERSKY
  • kaspersky benimde önerim....
  • kardeşim virusleri kendi siliyor zaten yok olmadığını nerden biliyorsun hemide dos ortamında avast mükemmel
  • Kime tavsiye ettiysem Allah razı olsun dediler Kaspersky i dene Kasıyor fln diyolar hikaye ne kasması bende hiç bi sorun yoQ Şu ana kdr tek virusle karşılaşmadım...
  • Kaspersky kullan
  • Kaspersky kullan
    @rush
    o kasma ya bilgisayarın çok düşük özellikli donanımı olmasından oluyor bir de update yaparken dediler ki kasıyor ondan emin değilim
  • % 36 ile dünyanın en iyisi karspersky
    sonra % 30la mc caffe
    sonra %27 pc cillean
    sonra %25 ile norton geliyo tercih senin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: HARPOCRATES

% 36 ile dünyanın en iyisi karspersky
    sonra % 30la mc caffe
    sonra %27 pc cillean
    sonra %25 ile norton geliyo tercih senin

Bu yüzdeleri toplayınca %100 ü geçer bide bunların dışında kalan yokmu ayrıyetten en iyisi diye bişey yoktur virus tarama programlarında her dakka virus çıkar en güncel olan ve en az ram yiyen önemlidir. NOD32
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.