Şimdi Ara

VISA Banka Kartları ile OPET 3x75TL akaryakıt alımına 25TL yakıt puan (15 Şubat - 15 Mart 2016) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
16
Favori
5.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tlcard için mesaj atarak katılım sağladım ve ilk alışverişimi de yaptım fakat seyyar pos iş bankasına aitmiş umarım yapı kredi çamura yatmaz gerçi şartlarda pos şartı da belirtilmemiş zaten ama bankaların ne yapacağı belli olmuyor
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Migroslarda da kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya OPET'in sitesinde var ama kampanyaya katılan istasyon listesi yok.

https://www.opet.com.tr/visa-kampanyasi

Başka bir yerde var mı?
  • veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Çok ucu açık bir kampanya. Posla ilgili bir madde yok , benzin mazot diyor lpg de aynı postan geçmiyor mu nasıl anlayacaklar. Garip ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

ona atıyorum tepki vermiyor meret

Ben bu şekilde katılım sağladım.
  • veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Genel visa kampanyalarında pos şartı olmuyor. Daha önce market kampanyasında böyle bir şart koşulmamıştı en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır hiç bir akaryakıt kampanyasına katılmıyorum(katılamıyorum). Lpg depo en fazla 60-65 TL'ye doluyor, arada 50 liralık benzin alıyorum. O da epey gidiyor.
    Alım miktarını 50 TL'ye çekmeleri lazım. 3x50 yapsınlar katılayım. :)
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ziraat sitesinde göstermeye başladı, SMS gerekmiyor.

Visa Bankkart Opet Kampanyası
  • Merhaba,
    OPET'in sitesinde Akbank için de katılım mesajını paylaşmış, ilk mesaja ekleyebilirsiniz.

Opet Linki
    Akbank T.A.Ş.’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 4566’ya SMS atılması.

Finansbank A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 2273’e SMS atılması.

ING Bank A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Benzin yazıp 2205’e SMS atılması.

T. Ekonomi Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Yakıt yazıp 4616’ya SMS atılması.

T. Garanti Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Opet yazıp 3340’a SMS atılması.

T. İş Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Akaryakıt yazıp 4402’ye SMS atılması.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ’nin Visa banka kartları için Katıl yazıp 4454’e SMS atılması.

• sceptic S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler haber verdiğiniz için. Ekliyorum ilk mesaja.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEB'de YAKIT yazıp 4616'ya SMS göndermemiz gerekiyor. İlgili linki ekliyorum:

http://www.teb.com.tr/sizin-icin/opet-25tl-puan/?source=anasayfa
  • Rica ederim. Ziraat Bankası kartıyla katılım için de SMS gerekmediğini ekleyebilirsiniz.
  • kampanya maddelerinde:

Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı bir defa ödüle hak kazanabilir. Kampanya Akbank T.A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Burgan Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Finansbank A.Ş.(Enpara kartlar hariç), ING Bank A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., Odea Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.

denmiş,

ancak Halk bank için sms konusunda bilgisi olan var mı?
  • Anlaşmalı opet istasyonların listesini bulabilen var mi
    Ayrıca harcama yapınca mesaj veya mail geliyor mu nasıl anlayacağız kampanyadan faydalanıp faydalanamayacagimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: formula01

akbankın neo da 3 adet 100 e 29 veriyor
    birleşebilir

benim neo visa değil

Benim neo da visa degil. Acaba herkesin oyle mi? Enpara kartim visa ama o da dahil degil

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

3 yıldır hiç bir akaryakıt kampanyasına katılmıyorum(katılamıyorum). Lpg depo en fazla 60-65 TL'ye doluyor, arada 50 liralık benzin alıyorum. O da epey gidiyor.
    Alım miktarını 50 TL'ye çekmeleri lazım. 3x50 yapsınlar katılayım. :)

Benim arac da lpg li. Eksik kalan kisim kadar benzin aliyorum tek slipte cekiyorum. Pompaciyi tek cekecegim diye onceden bilgilendiriyorum. Daha olmaz diyen olmadi

• Anlaşmalı istasyonların listesi var mı? Sitesine yönlendirmiş ama alakalı bişey bulamadım.
  • Benim 3 bankada ayni numara kayıtlı

Şimdi ben kampanyaya 3 sefer katılabilir miyim yoksa sadece 1 sefer mi katilacam aynı numara olduğu için

• Where is otogaz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.