merhaba arkadaşlar, 3 ay yakın süredir acer 5720G kullanıyorum.. benim sorunum bazen bilgisayarın açılmaması.. bilgisayarı başlatıyorum önce işte vista açılıyor kısmı çıkıyor iyi güzel ondan sonra masaüstü resmi daha doğrusu sadece rengi geliyor ve öyle kalıyor..:S hiçbirşey yapamıyorsunuz ekranda hiçbir simge olmuyor ama sanki açılmış gibi duruyor.. sadece ctrl alt del ile menü açılıyor oradan da bişi yapamıyorsunuz.. ilk seferde format atmıştım daha sonra olduğunda (2 haftada bi oluyor sanki) bilgisayar açılmadan acer recovery menüsünden geçmiş bi tarihe sistemi geri döndürüyorum tabi oralık yaptığım tüm işler de gidiyor.. böyle saçma bir sorunla karşılaşan oldu mu benim gibi? acaba neyden kaynaklanıyor olabilir?
bazi programlar vistada calisiyor fakat vistayi acarken vista onu tanimadigi icin taniyana kadar acilmiyor. tanimadigi icinde hic acmiyor. bende de IP degistirme programi vardi rapid share icin bir program modemin IP degistiren bir program. sonra vista ayarlarindan baslangicta otomatik yüklememesini yani acilmamasini isaretledim. simdi problemsiz aciliyor. lazim oldugunda kendim vista acildigi zaman tiklayip baslatiyorum. sende de buna benzer bir program hatasi olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme