Şimdi Ara

Vista da CD key i nasıl bulabilrim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın laptopunun Recovery bölümü silindiği ve laptopun altındaki ürün CD key inin yazılı olduğu etikette yıprandığı ve üzerine WinXP yüklü vaziyette olduğu için şu anda elimde laptopun kendi CD key i yok, CD lerde yok...

Etiket üzerinde silik vaziyette bir kaç harf okunmakta, bu product key i nasıl tekrar bulabilrim acaba?
    Makine Asus F3S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 22 Aralık 2009; 19:13:36 >

• İşte lisans çıkarmasının hali. Eğer okuyabiliyorsanız açıkta kalan yerlerin tercümesini yazarsanız memnun olurum...

KGV2H - H7HHM - xxRxx - xxxxx - 098VT şeklinde okudum... X ler okunan yerler, bir ikisini kapattım ki başkaları ile umumi kullanmayalım...

Vista da  CD key i nasıl bulabilrim?
  • ürünün faturası durmuyordur artık herhalde? microsoft destek hattını aramıştım bende kasadaki lisans anahtarı silindiği için ama faturayı istemişlerdi bulamadık.
  • Fatura çu anda yok ne yazıkki, onlarda tam hıyar o halde, o zaman nedne o etiketi yapıştırıyorsun... Veya neden o etiketi plastik bir koruma içine almıyorsunda açıkda duracak etiketikagıt üzerine basıyorsun... Gerçi bizede neden bu kadar yıprattın denilebiir ama biz son kullanıcı olarak herşeyi yapabilriz biz, önlemini almaları lazım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet

Fatura çu anda yok ne yazıkki, onlarda tam hıyar o halde, o zaman nedne o etiketi yapıştırıyorsun... Veya neden o etiketi plastik bir koruma içine almıyorsunda açıkda duracak etiketikagıt üzerine basıyorsun... Gerçi bizede neden bu kadar yıprattın denilebiir ama biz son kullanıcı olarak herşeyi yapabilriz biz, önlemini almaları lazım ;)

Benim laptopun altında da kullanmadığım bir vista anahtarı var. geçenlerde silinmeye başladığını görünce bantla korumaya aldım
  • yada everestultimate calistirin
    software-licenses girin gorun sifreleri
  • orjinal recovery cd leri yoksa laptopun üzerinde yazan product key'in de
    önemi kalmıyor,çünki recovery cdsiyle formatlamak istenildiğinde key
    sormuyor makine,o key anakartın üzerindeki bir çip'in içinde saklı,recovery cdleriyle formatlarken
    otomatik giriyor key'i !!!!zaten xp yüklü geldi diyorsun,kimden aldıysan eğer
    ulaşabilirsen recovery cdlerini iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 24 Aralık 2009; 21:54:59 >
  • Başlıkta Vista yazılmış fakat mesajın içinde xp kurulu yazıyor..Eğer XP kurulu makinada CD keyini bulmak istiyorsanız. Aşağıdaki program işinizi görür diye düşünüyorum.
    LicenseCrawler programı ile key numaralarını bulabilirsin... Bilgisayarında yüklü programların CD keylerini buluyor. Umarım işinize Yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliahmet -- 25 Aralık 2009; 13:10:38 >
  • anakartın içindeki çipte mi?? üzerindeki windows'un içine entegre edilmiştir. Bu yazılım lisanslamanın bir çeşididir. Yani donanımsal degil yazılımsaldır.
    quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

orjinal recovery cd leri yoksa laptopun üzerinde yazan product key'in de
    önemi kalmıyor,çünki recovery cdsiyle formatlamak istenildiğinde key
    sormuyor makine,o key anakartın üzerindeki bir çip'in içinde saklı,recovery cdleriyle formatlarken
    otomatik giriyor key'i !!!!zaten xp yüklü geldi diyorsun,kimden aldıysan eğer
    ulaşabilirsen recovery cdlerini iste.
  • Arkadaşlar ne yazıkki elimde CD yok dediğim gibi ve bilgisayardada orginal olan Vista değil başka bir sürümXP var, yani lisans anahtarını çalışan bir Vİstam olmadığı için de elden edemiyorum...

Nereye başvurunca öğrenebilrim acaba? veya deneme yanılma yapacağım sanırım...

Yukarıdaki etikette okuyabildiğiniz harf ve rakamları buraya yazarsanız ortak bir şeyler çıkarabilriz belki...
  • beyler konu eski ama bende de aynı sorun var, cd kayıp alttaki key de silik.
    everets ve mgdiag.exe yazıdakiyle alakasız sonuç veriyor, acaba ne yapsam?
    ta alırken laptopla birlikte belki de 100 dolar verdiğim işletim sistemi gitti mi yani?
    orijinale de alıştım artık korsanla uğraşamam yok güncelleme yükleme, şura girme bunu etme

yardımları bekliyorum
  • Key girmeden formatlayıp telefonla arama seçneğini işaretleyin.Gerekli tuşlamaları yapıp etkinleştirme de yapılabilir.Tel no : 0 800 211 39 39
  • servise götürün onlar yapıyor belli bi ücret karşılığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.