Şimdi Ara

Vista da Msn ramimi sömürüyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama pc ye tam 2 kere format attım herşey çok güzel derken msn i açıyorum ram kullanımı giderek artıyor nedenini bi türlü anlamadım saatli bomba gbi ram tüketimi giderek artıyor acer 5920g laptopum war 2.5 ghz core 2 duo işlemci 8600mgt ekran kartı 512 mb 3 gb ram war bilgisayarım da lütfen yardım edin arkadaşlar kaçıncı mesaj atışım bu bi cvp gelmedi :'(

• windows xp'de msn'nin son surumu acildiginda 54mb ram tuketiyor.ne kadar somuruyor yaz bir resim filan goster de bisi diyelim.
  • Msn 25 mb yer.

@.45 ACP doğru söylüyor.SS at ta bakalım görev yöneticisinin durumu hakkında bilgimiz olsun.

Birde bunu oku tavsiye ederim :http://forum.donanimhaber.com/m_28641155/tm.htm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28957786/mpage_1/key_//tm.htm#28957786 beyler buydun bşka yerlere de yazdım ama cvp gelmedi
  • gorev yoneticisinin islemler bolumunun resmini ekle gosterdigin resimden bir sey anlasilmaz.islemlerde bellek kullanimi yazisina iki kere tiklarsan en cok ram kullananlara gore dizer.
  • ram kullnımı olarak msn ile iexplorer kapışıyorlar ama msn in kullandığı rami 54.816 fln olarak gösteriyor ama ram kullanıı sürekli artıyor sanki orda gösterdiği yalanmış gibi
  • arkadasim bence takmissin kafaya msn'yi gelip burada sorun diye soyluyorsun.msn cok ram tuketen bir programdir kullandikca siser hele cok kisiyle konusursan bunu zaten biliyoruz bize amerikayi yeniden kesfettirtme.islemler bolumunu istedik cunku virus filan var mi virus programi mi cok yiyor bakalim dedik ama en yukarida iexplorer ve msn varsa ve 20-30 mb yiyen suruyle programin yoksa senin sorunun yok.kullandikca ram dolar acilista 54 mb diyorsun ben de 54 mb dedim.10 kisiyle konus 150 mb olur bu da yalan filan degildir anlik gosterir gorev yoneticisi.
  • ya ben de biliyorum senin dediklerini ama benim dediğim nasıl bilio musun msn i aç yeter ki msn.exe çalışsın sonra hiçbişi yapma git bi yarım saaat sonra gel ram olmuş 2.5 gb fln hiçbişi yapmadan alın şu an da aynı şey oluo ram kullanımım giderek artıyor resmini çektim kullanılan programların şu an ram kullanımı 2.4 gb oldu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.