Şimdi Ara

Vista'da Wallpaper Sorunu??? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.Vista ultimate kullanıyorum.Benim sorunum, wallpaperı masaüstüne koyduğumda resim zoomlanmış gibi oluyo ve haliyle resmin kalitesi düşüyo. Bunun sebebi nedir??? Yardımcı olması için resminide koyayım.
    Not:Koyduğum wallpaperların çözünürlükleri, ekranınkiyle aynı (Ekran:17'' , Wallpaperlar: 1280*1024) .

Orjinal Wallpaper

Masaüstü Wallpaper

Not:Alttaki resmin yanlarındaki yazılara bakarsanız nekadar zoomladığını anlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attrib +h -- 18 Aralık 2008; 7:44:20 >

• Denetim Masası/kişiselleştirme/Masaüstü Arka planına gel. Gözattan istediğin resmini seç. Sonra aşağıda 3 tane seçenek var. Nasıl konumlandırılsın diye. En soldakini seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cici_adam

Denetim Masası/kişiselleştirme/Masaüstü Arka planına gel. Gözattan istediğin resmini seç. Sonra aşağıda 3 tane seçenek var. Nasıl konumlandırılsın diye. En soldakini seç.

Bunu denemiştim daha önceden ama olmamıştı,yine denedim yine olmadı.DreamScene ile masaüstüne video koyduğumda oluyo ama wallpaperda olmuyo.

• ÇÖZÜLDÜ !!!

Resmin üzerine gelip 'Masa Üstü Arka Planı Olarak Ayarla' dediğimde söylediğim sorun oluyo ama Kişiselleştirme/Masaüstü Arka planından resim seçtiğimde wallpaperı tam olarak masaüstüne koyuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.