Şimdi Ara

Vista'dan XP ye gecerken isletim sistemi yukleme hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda aradim bulamadim, yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
    Haftasonu LG e500-k.apyst laptop aldim C2D T8100 islemci, 3gb ram li model. Alip hemen XP yukleyim dedim Vista li gelmisti alet. HDD yi vista araciligiyla ikiye boldum. ikinci bolume tam xp kurulum a gectim dosyalari mavi ekranda yukledi yeniden baslatilacak dedi baslatti ve "isletim sistemi yukleme hatasi" dedi olayi bende anlamadim. sonra vista recovery cd sini taktim recover etmeye calistim recovery tamamlandi dedi yine ayni hatayi verdi yeniden baslatinca kendisini.
    Daha sonra da komple hdd yi silip kendi recovery cd si ile vista kurdum hdd yi yeniden bicimlendirdi fln ve vista calisiyor su anda. Fakat ben inatla XP kurmak istiyorum benzer bir sorunla karsilasan ya da cozum uretebilecek bir arkadas var mi?

• xp sp3 lu cd ıle kurulum yap, dısktekı tum partıonları sılıp, yenıden olustur.

bırde bu sekılde dene
  • kurduğun cd den olabilir kurduğun cd orjinal mi eğer değilse internetten güncel bir xp keyi bul kesin kesin kesin olur
  • hata vermemesi lzm
  • Arkadaşında dediği gibi tüm partitionları silebilir Fdisk yapabilirsin.
    tek parça olarak kuruluma başlarsınki zaten xp yüklerken o dediğin mavi ekranda bölüm oluştur die bi seçenek var ordan D için vereceğin boyutu belirlersin sonra hangi bölüme kurulmasını istersen onu seçip gayet sorunsuz bi şekilde yükleyebilirsin..
  • BIOS (F2 İLE GİRİLMESİ LAZIM R400 ÜM VAR) -> ADVANCED ( TAM EMİN DEĞİLİM ) -> AHCI ayarını olacak
    onu değiştirip deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.