Şimdi Ara

vista hiçbir şekilde açılmıyor, formatlanmıyor, kurtarma konsolu çalışmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beko bnb670mt modeli, vista home premium yüklü laptop'um aniden kapandı ve açılırken microsoft yazan ekranda takılıp kalıyor.. güvenli mod vs kurtarma seçenekleri hiç bir işe yaramadı. format atmak için pc ile gelen kurtarma diskini takınca sırasıyla devam etmek için bir tuşa basın ve ardından windows yükleniyor ekranı gelip altta çıkan kayan bar sonuna kadar yüklendiğini gösteriyor ama daha sonra yine siyah microsoft ekranında takılıyor.. saatlerce açık bıraktım tekrar tekrar denedim, microsoft un hazırladığı kurtarma yazılımını diske çekip denedim yine aynı işlemler tekrarlandı.. windows 7 yüklemek istedim yine aynı.. hatta internetten okuduğum bir çok çözüm yolunu denedim ama olmuyor.. bana yardım edebilecek biri var mı..
    "bios seçeneklerini kullandım
    kurtarma ekranı seçeneklerinin hepsini denedim
    masaüstü pc mden diskler hazırlayıp denedim"

• lütfen, yardım edebilecek kimse yok mu?
  • anarmal bir ısınma varmı peki leptopunda bu dediğin siyah ekran olayı bilgisayarda donma oluptamı ortaya çıkıyo yoksa sadece öylesine duruyomu makine????
  • ısınma yok, donma olayı olmuyor çünkü microsoft yazısının üstündeki kayan yeşil bar sürekli hareket ediyor
  • bar donmaya bilir bilgisayarın donup donmadığını en basit mantıkla capslock düğmesine basarak aktif olup olmadığına bakarak anlayabilirsin!!!
    çünkü söylediğin şeyşerle sorunu birçok sebebi olabilir anakarttan ram ve diske kadar bu tarz şeylere sebep olan bir çok etken var!!!
  • donma yok, aktif halde. bir süre sonra kendisi resetliyor kendini ama aynı yerde yine kalıyor
  • donanımsal bir sorunun var o zaman onuda deneme yanılma yoluyla çözebilirsin bunuda leptop için evde yapma şansın olmadığından bir teknik servise başvurman gerek!!
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.