Casper nirvana notebook kullanıyorum. Windows Vista Home premium lisanslı yüklü. Deep frezee viste uyumlu 6.3 yükledim. Önceden hiç bir sorunla karşılaşmaz iken, deep freze yükledikden sonra PC'de donma ve 1-2 dk kitlenme sorunları çıkmaya başladı... Artık dayanılmaz dereceye geldi... DeepFrezee den vazgeçmek istemiyorum, güvenli oldugu için... ama artık çekilmez bir hal aldı.
Bu konu hakkında çözüm ve önerilerinizi belirtirseniz memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
NoteBook Özelliklerinide yazmak istedim, faydası olabilir belki. Eğer donanımsal bir sorun var ise... Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700 İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 3MB L2 1066 MHz FSB Bellek : 4 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 512 MB (Max 1 GB Paylaşımlı) Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : NIRVANA CN-TKP8700A Ekran Özelliği : WXGA TFT Grafik Tipi : Nvidia Geforce 9600GS İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Sabit Disk : 320 GB Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows Vista Home Premium
?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme