Şimdi Ara

vista için ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista nın sağlıklı çalışması için 2 gb ram gereklimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aayhan36 -- 1 Eylül 2008; 23:30:33 >

• Evet gerekli..
  • kesınlıkle en az 2gb rama ihtiyacın var
  • imzamdaki parçalarla sistemi daha bu gün topladım...Vista ultimate 32 bit-64 bit, XP 32-64 bit olmak üzere 4 işletim sistemini 2gb single ve 4gb dual kombinasyonlarında test ettim...Şahsi görüşüm diğer kullanıcılarınki ile tam anlamıyla örtüşüyor...

1- 2gb ram Vista için sınır...4gb oldukça akıcı ve rahat
    2- 2gb XP için yeterli, 4gb aşırı ram isteyen uygulamalar kullanmıyorsanız XP için Lüx..

yazıcı tarayıcı dan web cam e kadar hiç bir donanımımda 64bit sürücü sorunu yaşamadım...Ve şu an XP 64 de karar kıldım, kullandığım programlar vistada saçmalıyor..Ayrıca server2003 x64 çekirdeğinin stabilitesi insana güven veriyor :)

Bu arada Command & Conquer 3 Kane's Wrath 1152*864 çözünürlükte low-medium arası kalitede akıcı oynanabiliyor..AMD-ATI yi kutlamak lazım, her nekadar 960g den çok farklı olmasada şimdiye kadar benim gördüğüm en hızlı onboard kart (8200 ve hd3200 kullanmak nasip olmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 2 Eylül 2008; 0:07:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Evet gerekli..

1 GB ile randımanlı çalışır. Oyun oynanacaksa 2 Gb uygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Evet gerekli..

Hangi randıman, kime göre randıman.? (bunlar göreceli kavramlardır)
    Şu an için 1gb ram bile xp için yetersiz kalıyorken, vistada 1gb kullanmak tam bir azap olur.

Ekleme:http://www.chip.com.tr/konu/PC-niz-Vista-ya-hazir-mi-RAM-Kapasitesi-Vista-ya-gereken-bellek_4384_5.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Evet gerekli..

Hangi randıman, kime göre randıman.? (bunlar göreceli kavramlardır)
    Şu an için 1gb ram bile xp için yetersiz kalıyorken, vistada 1gb kullanmak tam bir azap olur.

Ekleme:http://www.chip.com.tr/konu/PC-niz-Vista-ya-hazir-mi-RAM-Kapasitesi-Vista-ya-gereken-bellek_4384_5.html

Benim 512 Ram ile 19 sistem hizmeti çalışıyor ve 21 saniyede P4 3,0 işlemcili makinam açılıyor ise, görece kavramını tartışabiliriz.

• vista için 2 gb gerekli bence.xp için 512 sınır 1 gb ise cok iyi bence.ben xp 64 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.