pc bozulmuştu tamir ettik sonra vista kurdum.vs. vs. sonra oyunu yükledim girdim oyuna. ama bi terslik var mause ın olduğu yer KARE halinde o karenin içindede renkleri ters çevirmiş. bunu nasıl düzelte bilirim bilen varmı delircem ya. resim çekcemde mause çıkmıyo.
bilen varsa yazabilirmi. çok makbule geçer delirdim 1saat boyunca düzeltemedim.
esc ye basıp ordaki ayarlardan denemeye çalıştın mı?
olmuyor zaten yapacak birşey de yok orda pek
ya mause varya o akre içine alınmış o kare içindede renkler bozuk yane paint de renkleri ters çevir deriz ya siyah gibi bişi çıkar o işte kimse bilmiyomu ya nası olacağını :(
işte aynı böyle çıkıyor.!
FOTO vs. çektiğim zaman resimler düzgün çıkıyor. o mause da var bişi ya nası düzeltcez ki [bu kareleri ben yaptım oyundan deil yane sadece göstermek için yaptım böyle]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 28 Ocak 2009; 14:22:03 >
bilmiyrum kardeş sroyu yeniden yüklemeyi dene (Pc'nin tüm driverlarının yüklü olduğuından emin ol framework, directx, java falan filan gerekli yazılımlar)
ekran kartınla alakalı bir sorun gibi geliyor
yada şu solucan sanada bulaşmış olmasın
silkroad ı silip tekrar kurdum hala aynı sorun var. daha dün akşam format attım virüs olduğunu sanmıyorum. renkleri ters çeviriyor ya anlamaıdm bozuk da deil renkleri neden ters çeviriyo şlimdi delirecem anlamaıdm gitti.
Ekran kartındandır bence,ekran kart versiyonunu falan değiştir(Eski sürümü tamamen silerek).
pc yi kim yaptı,yapacam derken hepsen bozmus ama sadece sroda olmasıda ilginc
quote:
Orjinalden alıntı: bloodsoul
pc yi kim yaptı,yapacam derken hepsen bozmus ama sadece sroda olmasıda ilginc
adam bozmamış.. özellikle ilgili bir sorun, veyahut bugdandır..
ve şahıs sadece sroda böyle bir sorun var demedi
[font="Comic Sans MS"]Bende vista kuLLanıyorum fakat böyle sorun yaşamadım hiç iLginc
Sadece SRO'da mı böyle yoksa normalde de böyle mi ? Bu Vista'da sadece sen değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Sorun olsa da olmasa da. Olmazsa Denetim Masası'ndan, Mouse bölümüne gir ve "işaretçiler"i kontrol et.
dier şeyleri vs. denedim sadece sro da oluyor.
Her hangi bir program yüklendin mi hiç ?
dalga geçiyosun gibi geldi bana. paintle ctrl+i yapılmış gibim.
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
neden dalga geçeyim ki zaten yazdıklarımı okumamışsın. FOTO vs. çektiğim zaman resimler düzgün çıkıyor. o mause da var bişi ya nası düzeltcez ki [bu kareleri ben yaptım oyundan deil yane sadece göstermek için yaptım böyle] paint de o resmi ben öyle yaptım size nasıl olduğunu göstermek için. normalde FOTo çektiğinde rsim düzgün çıkıyor ama. oyunda mause ın olduğu yer akre içinde ve o renk neyin üstüne gelirsem o renk oluyo delirdim zaten bir türlü oynayamadım sende gelmşisin ne yazıyon
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
way be çözd işi
banada yeni aldgım laptopda böle olmustu hemen ekran kartının driverini güncelliyosun
sonunda buldum dün sabaha kadar uraştım didindim buldum kafayı yedim :P meyersem silkroad ı XP ye uyumlu yapacakmışız. hepinize yardımlarınız için teşekür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme