Dizüstü bilgisayarlar masaüstü bilgisayarlara göre vistada ağır açılıp ağır kapanır.4gb ram ve 32bit vista olsada herhangi bir şey farketmez.Bunun en büyük sebeplerinden biri işlemcideki farklılıklar ve dizüstü pclerin daha çok pil tasaruffu için kullandığı güç seçeneklerinden kaynaklanır
Kesinlikle kulaktan dolma değil günde ortalama 40 tane dizüstü satan bir şirkette çalışıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim
@murat çelik
abi ben hiç anlamıyorum bu işlerden:):)
(ille söyleticeksiniz yani)
Canım sen iste yardım etmeyen taş olsun.
quote:
@murat çelik
abi ben hiç anlamıyorum bu işlerden:):)
(ille söyleticeksiniz yani)
Şekerim bak şimdi.
Yedeklemek istediğin şeyler'i D'ye taşı.Daha sonra tak Xp cd'sini.Formata gir.
Girince karşına mavi bir ekranda Bellek ekranı çıkacak.Bu ekrandan hangi birime ( C-D yada her ikisi de ) format atacağını seçebilirsin.Hangi tuşa basacağın ezberimde değil ama yukarıda "Windows'u kurmak istediğiniz birimi seçin ve birime gelip ... tuşuna basın diye yazar.C'nin üstüne gelip orda yazan tuşa basacaksın ve kuracaksın.D'de yedeklemiş olduğun şeyler olduğu gibi kalacak.Bu kadar basit
her şeye eyvAllah ama ''canım,şekerim''gibi ifadeler nedir,ben erkeğim
vista tam bir rezalet...Driver olaylari olmasa hic isim olmazda...malum driverler falan var
quote:
@nickimi değiştirdim
Şaka ya
@japon dostu
Elimde tam sana göre bir program var.Bilgisayarındaki Driver'ları yedekliyor.D'ye falan driver'ları yedekledikten sonra Xp'yi kuruyosun sonra programı çalıştırıp Backup yapıyorsun driver'ların yolunu belirtiyorsun ve driver'ları yine kendisi yüklüyor.
Programın Adı : Driver Genius
Ama Chipset'i senin yüklemen gerekiyor.O da her bilgisayarın D'sinde vardır zaten.
quote:
İş yerimde stajer çocuklar var, tabi yaş itibariyle onların abisiyim, onlara bu şekilde hitap ediyorum seninde küçük olduğunu düşünerek söyledim, yanlış anlama.
Evet 15 yaşındayım.
Kurtlar Vadisi dizisindeki bi eleman da herkese şekerim diye hitap ediyor çok gülüyorum ona o yüzden söylemek geldi şimdi içimden
Yoksa bu arkadaşlar bi alakası yok
quote:
Orjinalden alıntı: Murat_Çelik
quote:
İş yerimde stajer çocuklar var, tabi yaş itibariyle onların abisiyim, onlara bu şekilde hitap ediyorum seninde küçük olduğunu düşünerek söyledim, yanlış anlama.
abi bende zaten yaşının büyük olduğunu bildiğim için ''abi'' diyodum,istediğin gibi konuşabilirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Murat_Çelik
quote:
abi bende zaten yaşının büyük olduğunu bildiğim için ''abi'' diyodum,istediğin gibi konuşabilirsin
Ok.Teşekkür ederim.
Herneyse arkadaşlar konu sapmasın isterseniz. @nickimi değiştirdim istersen yapmayı dene.Driver problemini de dediğim programı kullanırsan çözebilirsin.
bnde vista kullanıom ama dx10 dışında hiçbi iyiliiini göremedim. sistemi sömürüo resmen... dediiim gibi dx10 kullanılmicaksa vista saçma...
Bakalım bende bir hafta deneyecegim sonra artık,linux mu olur XP mi bakacagız.
en süper bence vista
Kesinlikle XP Vista laptopu çok kastığı için pili daha çok kullanıyor, oyunlarda ve programlarda sorun çıkarıyor, programları hızlı kullanamıyorum, sağ tıklarken bile xpden daha yavaş. Orjinalliği bozulmasa ve driver sorunu yaşamasam hemen xp yüklerim. XP den de öyle bariz bir avantajı yok. Görsel olarak daha güzel sadece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme