Şimdi Ara

VISTA KURULUMU - DRIVER - YEDEKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kendi bilgisayarıma daha dün format attım izlediğim yöntem ve kullandığım programları yazacağım daha iyisini bilenler varsa eger ve denemişlerse buradan düzeltme yapılabilir. bende öğrenmiş olurum.

Şimdi herkesin vistayı kurmayı bildigini varsayıyorum. Basitçe Vista Cd sini takıyoruz bilgisayara yeniden başlatıyoruz. Başlandıçta dos ekranında size cd den önyükleme için bir tuşa basmanızı istiyor. basarsanız Vista Yükleme Menüsüne geliyor. Buradan gerekli işlemleri yaparak Vistayı rahatça kurabilirsiniz ve sorununuz olursa orada Windows un Yardım ını kullanabilirsiniz. Burada size yüklerken uptdate yapmak isteyip istemediğini soruyor yapmamanızı tavsiye ederim ki forumda bunu yazan bir kaç kişide görmüştüm. Şahsen ben hiç yapmadım nasılsa yapacağım bir updatin işletim sistemi kurulurken görmediğim bir şeyleri indirmesini istemem. Zaten bilg aptal bir alet olduğu için ne olur ne olmaz :P
    Vistayı kurduk herşey güzel. Sıra geldi Driverlara. Driverları kurmak için bazılarını size verilen cd den bazılarını ise en güncellerini almak için internetten indirip yüklemeniz iyi olur.Buraya yukleme sıralamamı yazıyorum:

1- Chipset
    2- Sata
    3- Ekran kartı
    4- Ses kartı
    5- W-Lan
    6- Bluetooth
    7- Ethernet
    8- Fax/modem
    9- Webcam
    10- Touchpad

Bunları kurduktan sonra vistayı güzelce güncelledim. Bu işlem bir kaç kez bilgisayarımı restart yapmama neden oldu ve yeni updateler yaptı. Daha sonra temel olarak kullandıgım: Bsplayer, k-lite codec, acrobat, vs. gibi programları yükledim.
    O&O defrag 10 programını (http://www.m*i*n*i*n*o*v*a.org/tor/1035239 - torrent linki) indirmiştim zaten. Bununla bir güel diskimi birleştirdim.
    Sonrada norton ghost 14 ile (http://www.m*i*n*i*n*o*v*a.org/tor/1235439 - torrent linki) bir güzel recovery dosyası olusturdum. Bu programları anlatmıyorum cok kolay bir kullanım yüzeyleri var. Ancak isterseniz analtabilirim. Tabi bende amatör kullanıyorum.

Kolay gelsin arkadaşlar detaylar için buraya soru soruldukça işlemler detaylandırılabilir ve dha iyi bilen arkadaşlarla yararlı bir konu olur.

NOT: linkler için * ları kaldırın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegodeniz -- 14 Mart 2008; 12:18:26 >

• Sağol arkadaşım güzel anlatmışsın.Ben korkuyordum.norton ghostan image almaya yeni ya alayım en iyisi.
    Kendi recoverinden iyidir.
  • TESEKKURLER ARKADASI IYI ANLATIM
  • nedir bu torrent linki nasıl indiriliyor
  • Tamam buldum ve hallettim
  • Ben xp nin kendi Disk Birleştiricisi dışındaki programları tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Hawk

nedir bu torrent linki nasıl indiriliyor

flashget in son surumunu indir arkadasım. sonra oradaki linki tıkla cıkan sayfada download torrent linkine tıkla. flashget otomatik acılacak ve linkin üzerindeki dosylardan istediklerini tikleyerek indirebilecegin, dosyanın hemenmi daha sonramı indirilecegi ve indirilecegi yerler gibi bilgileri iceren bir menu gelcek. gerekli ayarlamalrı yap ve indir. Daha bir cok program var torrent için. Internette kısa bir arastırmayla daha fazla bilgi edinebilirsin ben sahse en fazka torrent kullanıyorum bunun harici yukarıdaki bilgi indirebilmen için yeterli.
  • slm,dell 6400 notebook driverlerini yüklediğimde ses çalmıyor,hata veriyor,yardım eder misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.