beyler en kullanışlı vista sürümü hangisi peki? enterprise mı? ultimate mi? bilgisi olan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
beyler en kullanışlı vista sürümü hangisi peki? enterprise mı? ultimate mi? bilgisi olan var mı?
hadi cewap verin bakalım hadiii
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
kurdun ensesi misali kendi işimi kendi gördüm
Home Premium: Windows Vista’nın Home Premium sürümü, Basic sürümün sahip olduğu tüm işlevselliği barındırırken, kullanıcılara Vista’nın yeni göz alıcı grafik arabirimi olan Aero’yu sunuyor. Bu sürüm, en son dijital eğlence deneyimlerinden faydalanmak isteyen kullanıcıları hedef alıyor. Home Premium sürümünde Aero’nun yanı sıra Media Center ve Tablet PC özellikleri de yer alıyor.
Business: Ufak ve orta ölçekli kurumlara hitap eden Windows Vista Business, bilgisayarların en verimli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Bu sayede firmaların teknik desteğe bağımlı olmalarının önüne geçiliyor. Business sürümünde yeni grafik arabirim ve dahili arama da yer alıyor.
Enterprise: Karmaşık bilişim altyapısına sahip büyük ve global şirketler için sunulan Enterprise sürümü, ileri derece güvenlik özellikleri ile dikkat çekiyor. Business sürümünde yer alan tüm özelliklerin yanı sıra, Enterprise sürümünde, donanım tabanlı şifreleme teknolojisine destek sağlanarak yüksek düzeyde veri güvenliği sağlanıyor.
Starter: Yeni oluşan pazarlar için sunulan bu sürüm, daha çok düşük güçteki bilgisayarları hedef alıyor. Yeni bilgisayarlarda kurulu bir şekilde satılacak olan Starter sürümünün, diğer sürümlerin aksine, sadece 32-bit sürümü bulunacak. Bu sürüm ayrıca en sınırlı Windows Vista sürümü olma özelliğini de taşıyor.
veeeeeeeeeeeeeeee
Ultimate: Ultimate sürümü, bilgisayarından her şeyi bekleyen kullanıcıları hedef alıyor. Bu sürümde, diğer sürümlerde yer alan tüm özellikleri bulmak mümkün.
yani en babası ultimate oluyor, umarım sizin de işinize yarar (kaynak Teknoloji Blogg)
peki final olduğunu nasıl anlar kullanıcılar...ben indirdim de kurmadım..bir yerlerinde final falan mı yazar...bence ultimate kelimesi yeter bu sürümü kullanmak için..
quote:
Orjinalden alıntı: alper1391
peki final olduğunu nasıl anlar kullanıcılar...ben indirdim de kurmadım..bir yerlerinde final falan mı yazar...bence ultimate kelimesi yeter bu sürümü kullanmak için..
ben beta kullanıyorum ve oturum açtıktan sonra altta rcxxx bilmem falan yazıyo hep.heralde final sürümde yazmaz bu
quote:
Orjinalden alıntı: SUNdown
Eğer Çıkmamış Olsaydı Aynı Anda 3000 kişi indirip bir o kadar kişide upload etmezdi.. Hem şuana kadar çıkmış olan hangi beta sürümünün crackı çıktıki.. bunun crackı bile war.. Daha ne diyim ben.. Neyse herkes bildiğini Okusun.. Ama BU FİNAL yani ÇIKTI
Kardeş bak ne kadar bilgili olduğun yazdıklarından belli oluyor. İstersen mic. sitesine girip bir incele. bundan önceki RC1, RC2 ve Pre-RTM sürümlerini hayal edemeyeceğin kadar kişi download edip kurulum yaptı. Şu an bende RC1 5600 RC1 5728 RC 5744 Pre-RTM 5840 ve en son sürüm RTM 6000 mevcut. Ayrıca açıklamakta yarar gördüğüm bir noktada 14 Kasım'da İst. 15 Kasım'da Ank. ve 16 Kasım'da İzm. Microsoft tarafından Toplu Lisans Müşterilerine ve İş Ortaklarına yönelik Vista ve Office 2007 tanıtım semineri yapılacak.
Ve Toplu Lisans Müşterileri için En Erken 30 KASIM 2006 tarihinde dağıtıma çıkacak.
Lütfen Biraz Daha Dikkat
relax arkadaşlar sakin.
Vistayı bilmiyorum ama office 2007 full çıkmış sanırım.Şu anda enterprise(aktivasyon gerektirmeyen)sürümünü buldum ,indiriyorum
''TRQX''en iyisi ultimet galib adındanda anlasıldıgı uzere... Bilgiler için tesekkurler.
Biri bana vistayı acıklayabilirmi iyi birşeymi kötü birşeymi bilmiyorumda...
Bende RTM'yi indiriyorum yarın nasipse kurcam.Rc1 kullanmıştım önceden bakalım RTM ile arasından en farklar var.
lütfen ust konuları takip edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme