laptopda 32bitlik almanca vista home premium kuruluydu.
hddyi 4 e boldum c vista d xp icin e yedekler f de recovery.
daha sonra sata hdd driveriyla yeni xp 64bit cdsi kopyalayarak kuruluma basladim cunku sata driveri olmadan mavi ekran hatasi oluyordu.
on yukleme icin tusa bastim dyi secip xpyi kurmaya basladim makina reset attiktan sonra yine on yukleme icin bir tusa basin secenegi gelince pc orda kaliyor ve hicbir islem olmuyor. sonra tusa basip kapattim yine orda dondu kaldi cd yi cikarip denedim yine dondu kaldi. biostan hddyi 1.yaptim yine dondu kaldi. kisacasi hicbir sekilde sistem acilmiyor ne yapmam gerek lutfen yardim edin???:(
32 bitlik xp cd si ile yeniden kurulum denedin mi?
32bitlik bir xp cdim var fakat oda otomatik baslamiyor. denemedigim yontem kalmadi otomatik baslamasi icin ama baslatamadim regeditten bi ayarlamalar yapin deniyordu girdim fakat gosterilen uzantilar benim regeditimde yoktu(vista home premium)
islemcimin 64bit oldugundan eminim. hp dv5 1040eg modeli laptop var. ultimate boot cd si indircem onun yarari olur mu onunla ne gibi islemler yapilabilir?
biostan hddyi 1.yaptim yine dondu kaldi. kisacasi hicbir sekilde sistem acilmiyor ne yapmam gerek lutfen yardim edin???:(
1. olarak cd yi seçerek işleme devam ettin mi. Bu işlemi yaparken xp yi kurmak iştediğin partı sil ve tekrar biçimlendir. Sistem açılmıyorsa partları ayırırken bir sorun oluşmuş olabilir.
evet bunuda denedim sonuc yine ayni isin kotusu vistada gelmiyor artik :(
O zaman partlarda sorun olmuş olabilir. Ama sen birde C yi biçimlendirip xp yi yada vistayı orda kur. Birde başka bir cd varsa onu dene cd de problem olabilir.
artik pcim acilmiyor bile... hp yazisi geliyor esc tusuna basin setup icin diyor oyle kaliyor biosa da giremiyorum napcam ben yaa:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme