Şimdi Ara

vista orjinal key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar elimde acer aspire 5520 notebook var.orjinal vista home premium var üzerinde ben bunu yeniden kursam orjinal keyi girip active etmek kolaymı yada başka bir notebooka da o keyleri girsem olur mu ?iyi çalışmalar

• Yeniden kurduğunda orjinal keyi girerisen kabul eder. Etmez ise Microsoft müşteri hizmetlerini arayarak aktif ettirebilirsin. ama başka bilgisayara kurar isen olmaz.
  • Laptopun altındaki key orjinaldir.O keyle daha önce active etmediysen active olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 21 Ocak 2009; 14:59:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Yeniden kurduğunda orjinal keyi girerisen kabul eder. Etmez ise Microsoft müşteri hizmetlerini arayarak aktif ettirebilirsin. ama başka bilgisayara kurar isen olmaz.

bana hangi soruları sorar kardeş
  • Bilgisayar sisteminden işlem yapılıyor yanı canlı kanlı biri ile konuşmuyorsun sana can alıcı soru kaç bilgisayar kurulu diyor sende telefon 1 tuşluyorsun sana manüel aktif etmen için rakam grubu veriyor.

:)
  • tşk kardeş daha hiç yapmadıgım için sordum kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskun -- 21 Ocak 2009; 18:24:10 >
  • arkadaşım o keyle istediğin bilgisayara kurup aktif edebilirsin.yalnız sadece bir bilgisayarı aktif edebilirsin.benim laptopumda ingilizce home premium vardı.ben türkçe home premium ve 64 bit olanını yükledim.daha sonra orjinal keyimle aktif ettim bi sorun olmadı ve halen kullanmaktayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.