Şimdi Ara

Vista Ultimate Media Center TV kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ustalar ben sizin aranıza yeni katıldım bir arkadaşım en güzel yardımı buradan alabileceğimi söyleyince hemen üye oldum inşallah benim sorunumada yardımcı olabilirsiniz. Bir hafta önce Windows Vista Ultimate ile kullanabilmek için internetten Microsoft Media Center Kit aldım ama kullanımıyorum.Asıl sorunum media center Skystar2 tv kartımı görmüyor Yanlış anlamadıysam tv kartından sinyal alınamıyor yazıyor ancak tv kartı progdvb ile tam çalışıyor hiç bir problem yok.ss2'nin uyumlu olduğunu duymuştum ama nasıl olduysa çalışmadı
    bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• walla arkadaşını mahçup etmek istemezdim ama sorunu ilginç, tv kartının en güncel yazılımını kurmayı denesen? aklıma tek gelen bu
  • Vakti zamanında Başka bir uydu forumunda bu konuyu açmıştım. Vista ultimate kullanan varsa SS2 nin Media Centerda çalışıp çalışmadıgını test eden varmı diye konu açtım. Neymişde daha Vista çıkmamış-mış.

Herneyse, bu konuda daha önce araştırdım (vista rtm çıtıgında) ve SS2 olanların kartı media centerda tanınmadıgını söylüyorlardı. Ama progdvb vs. gibi programlarla kullanabileceksin ama media center nigmetlerinden faydalanamayacaksın. Ama belli olmaz biraz yaygınlaşsın belki güncelleme ile belki bu halledilebilir. Araştırmak lazım. Bende SS2 var ve olursa çok güzel olur.
  • sağolasın Ty®
    hocam ama piyasada en çok kullanılan tv kartı media center ile çalışmasın olur şey değil şaşılacak bir olay ben biraz araştırdım tanınmadık tv kartlarında media center uyumu var bide gördüklerimde çift tuner vardı sanırım canlıyayından %100 yararlanmak için olabilir bir kanalı izlerken diğerini kaydetme olayı olsa gerek vista tam sürüm çıksada rahatlasak 3 gün önce vistanın türkçesi istanbulda tanıtılmış inşallah kullanmak nasip olur :))))) fiyatlar çok fazla onu göz ardı edemicem Windows Vista Ultimate 384$'a satılacakmış biraz abartı geldi ama hayırlısı çıksında bi piyasaya görelim ilgin için sağol hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.