Şimdi Ara

VİSTA VE OFFİCE 2007 ÇIKTI AMA.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: feanorringeril

quote:

BEN DENEMEDİM HANGİ OYUNLAR ÇALIŞIYOR DİYE AMA MUTLAKA ÇALIŞAN OYUNLAR VARDIR BİR ARKADAŞIMIZ CARBON ÇALIŞIYOR DEMİŞ...

NFS. Carbon bende de çalışıyor. Hiçbir problemle de karşılaşmadım şimdiye kafar.
    Ama benim laptop vista ultimate yükleyince ağırlaştı bariz bi şekilde. Xp' de uçuyordu... (1. gb ram - 256mb. Geforce Go7600 - Centrino1.86)
    - Vista aslında 512 mb. rami ve 40gb boş hd'i olan her bilgisayara yüklenebiliyor gibi ama sürümleri var: HomeEdition, Business, ...ve en babası Ultimate. Ultimate 2gb. ramde ancak performans veriyor. Tabi bi de işlemci CoreDuo' ysa sorun yok ama özellikle 1 yılı aşkın "eski" sistemlerde baya bi kasıyor sistemi.
    Şu linkde eski oyunları Vista ile deneyip, çalışıp çalışmadığını ve nasıl performans göstediğini vermişler;
    http://www.gamespot.com/features/6154735/index.html

Age Of Mythology bile çalıştığına göre oyunlarla uyuşmama gibi bir sorunu yok genel olarak ama performansı baya bir düşürüyormuş...

• evet arkadaşlar olan oldu betanın sürümü doldu hiç birşey yapamıyorum yorumlarınız nedir nasıl aktif hala getireceğiz.
  • Microsoft kesinlikle geçmişteki hatalarından çok ders almış olmalı ki office 2007'de inanılmaz değişiklikler var gerek görsel gerekde gelişmişlik açısından kesinlikle en iyisi
  • piyasata çıkan vistalar 32 bit değilmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1900

piyasata çıkan vistalar 32 bit değilmi???

Evet.
    XP de çalışan tüm oyunları Vista Ultimate' de oynayabiliyorum. Mesela BF 2142...
  • güncelleme
    quote:

Orjinalden alıntı: akbey77

evet arkadaşlar olan oldu betanın sürümü doldu hiç birşey yapamıyorum yorumlarınız nedir nasıl aktif hala getireceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Şuan Vista'da çalışan tek bir oyun bile yok.

Sadece kendi içindeki ufak oyunlar var.Hani şu kart oyunları falan.

Vista destekleyen oyunlar birkaç ay içerisinde çıkacak.Eğer oyun için istiyorsan daha beklemen gerekecek.Hem bu süre içerisinde TR sürümüde çıkar belki.

Sanırım Vista destekleyen ilk çıkacak oyun CrySis olacak.Nisan gibi çıkması gerekiyor.

Ben commandos strike force u oynadım. hazır kurulmuş o var diye onu denemiştim. Diğer oyunlarıda denemek lazım. Hepsi çalışmasa bile çoğu çalışacaktır.(bence)
  • Şimdi başka oyun oynamayı denedim. Sonuç başarılı.

Dark messiah might and magic oyununu kurup oynadım. Ayrıca arka planda dvd riplemeye devam ediyordu. herhangi bir takılma olmadan akıcı bir şekilde oynayabildim.

Şimdilik tek sorun kaspersky nin olmayışı. Kendimi güvensiz hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.