Bildirim
Vista Yeni Hesap Oluşturmak {YARDIM]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
herhangi bi web tasarım programı kurdunuzmu.. phpmyadmin kurduğumda gelmişti başıma o tarz bişey kurmuşsunuz sanırım -
Hayır hiç bir şey kurmadım.. Yeni aldım bu bilgisayarı bilgisayarcılar vista yükledi içine, o günden beri kullanıyorum, hiç bir şey yapmadım -
Yukarı -
yukarııı -
Gereksiz bişi gibi duruyor ancak silemeyebilirsinizde.Bu arada .NET Framework yüklediğinizde .NET tarafından yaratılabiliyor.Eğer öle ise sorun da çıkabilir silmek istersek.
Bu hesabı devre dışı bırakabilirsiniz bunun için;
1.çalıştır'a control userpasswords2 yazın
2.çıkan ekranda gelişmiş sekmesine geçin burada gelişmiş kullanıcı denetimi altında gelişmişi tıklayın.
3.çıkan ekranda sırasıyla kullanıcılar/ASP NET kullanıcısı nı çift tıklayıp aşağıdaki radyo butonunu aktif ederek bu hesabı devre dışı bırakın.
Webci yada asp ci arkadaşlar konuya daha hakimlerdir.Bana soracak olursan net bişi bulana kadar elleme.Ama benim verdiğimi biri kesin doğrulasın.Çünkü sorun çıkar filan sonra ben suçlu durumuna düşerim amanın yaniii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 15 Şubat 2009; 22:38:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X