Şimdi Ara

Vistanın üzerine Win7 kurmakda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç sorum olucak masaüstü bilgisayarıma vista üzerine daemon tools yardımıyla win7yi kurdum ama kurarken c ile d çıktı bende c harddiskine kur dedim kurdu fakat d içinde ne varsa kaldı bide c içinde windows old çıktı onuda silmek istedim birkaç bişey silinmiyor ne yapmalıyım bir sorun olur mu?? vistayı 32 bit kullanıyordum win7i x64 bit kurdum sorun olur mu??birde anakart ekrankartı falan tanıyor pcyi açarken asus yazıyor sistem özelliklerindede ekran kartım yazıyor bunların cdsini takıp tekrar kurmam gerekli mi?

Çok soru sordum kusura bakmayın ama kafama takıldı bunlar bir hata yaptım çok merak ediyorum...

• d içindekilerin kalması normal. Windows.old ,eski vista'dır. o da normal.
    Bir sorun yok gibi gözüküyor.
  • saol hocam diğer soruların cevaplarını biliyormusun??
  • arkadaşım sen direk üstüne kurmuşsun yani diski silmemişsin oyüzden windows dosyalarını saklamış orda bir problem yok. Driver konusuna gelince win7 driverleri kendi tanıyor bu şekilde kullanabilirsin fakat yeni güncel driverleri kurmak senin için ve performans bakımından daha iyi olacaktır
  • bjklove : Hangi diğer sorular?
  • Arkadaslara katılıyorum diskin üzerine yazmıssın o dosyaların kalması gayet dogaldır. x64 isletim sistemi icin sisteminiz müsaitse sorun cıkmaz.
  • yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.