Hayırlı günler,grafik tasarım,visual FX & 3D tasarım ile amatör olarak uğraşıyorum,ancak malum lise son geldim ve artık gelişmem gerekiyor bu yüzden de sistemimin iyi olması gerekiyor.Mac gibi sistemlere bütçem el vermiyor malesef.Şimdilik en iyi verim alabileceğim ve beni 3-4 yıl götürecek bir sistem kuruyorum.
Oyun PC'si olmayacak,ancak grafik PC'si pahalı olduğu için sistem oyun'a kayabilir,esnek olabilirsiniz.16 GB Ram & güzel bir ekran kartından şaşmadan,işlemci markası farketmez.Topladığım sistemi yorumlamanızı ve eksikleri tamamlamanızı istiyorum. Çok teşekkür ediyorum şimdiden ^.^
*Kaliteli bir monitörüm var şu an,bu 2. monitörü 2 pencereli kullanmak için alıyorum max. 350 liralık daha iyi bir monitör tavsiyesine de hayır demem.
Anakartı msi al. Ramleri ribjaws değil sniper al. Ekran Kartı olarak gtx 660 ti al Monitörü bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
Anakartı msi al. Ramleri ribjaws değil sniper al. Ekran Kartı olarak gtx 660 ti al Monitörü bilmem
hocam grafik için quadro alması lazım benim görüşümce
Eklemeyi unuttum quadro ekran kartı fazla tuzlu beyler. ^.^ O yüzden alamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yuri_78
Eklemeyi unuttum quadro ekran kartı fazla tuzlu beyler. ^.^ O yüzden alamıyorum.
niye çağırdın olm bizi bu sistem olmuş direk al .
sadece kasada tek fan var o sıkıntı çıkarıyor. o yüzden Corsair 200r 550w al yada
3tane
XILENCE 120MM KIRMIZI LED KASA FANI 15 TL
bundan al birtanesini öne tak içeri üflesin
birtanesi üste (egzos - dışarı ) veya yana (içeri )
birtanesi arkaya egzos
Bu oyun bilgisayarı Visual FX- 3D Tasarım vs. için değil
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: yuri_78
niye çağırdın olm bizi bu sistem olmuş direk al .
sadece kasada tek fan var o sıkıntı çıkarıyor. o yüzden Corsair 200r 550w al yada
3tane
XILENCE 120MM KIRMIZI LED KASA FANI 15 TL
bundan al birtanesini öne tak içeri üflesin
birtanesi üste (egzos - dışarı ) veya yana (içeri )
birtanesi arkaya egzos
Bunu zaten geçen sen toplamıştın,tatilin başında. :D Ancak yattı o iş o zaman alamadım şimdi nasip oldu alacağım tekrar sorayım dedim. Üstüne bir tek işlemci fanını ekledim,onuda iyimi bilmeden sorayım dedim.
Bunu zaten geçen sen toplamıştın,tatilin başında. :D Ancak yattı o iş o zaman alamadım şimdi nasip oldu alacağım tekrar sorayım dedim. Üstüne bir tek işlemci fanını ekledim,onuda iyimi bilmeden sorayım dedim.
Çok teşekkürler beyler. ^.^
yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.
Çok teşekkürler beyler. ^.^
yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Berke KURT
Malesef öyle,bu bütçeye zaten kurulmaz ancak elimde ki paraya en iyi performansı almaya çalışıyorum,programlarda pratik yapabilmek için şimdilik işimi azda olsa görecektir,rendere gerek yok şu sıralar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme