Şimdi Ara

Visual Studio 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan ve cevabını bulamadığım bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Biliyorsunuz ki visual studio 2015' in community, professional ve enterprise olarak 3 sürümü mevcut. Benim üçünü de kurabilme ihtimalim var ama tercihimi enterprise olarak kullandım. Acaba enterpriseda ki var olan fazladan özelliklerin çalışma ortamında diğerlerinden ( pro ve community ) yavaş çalışma gibi bir durum teşkil eder mi sizce? Ben visual studio 2013'de de ultimate kullanıyordum pek diğerlerine göre kıyaslama yapamadım şu ana kadar. bu konu ile ilgili de pek bir bilgiye ulaşamadım. Sanırım bir tek ben takıntılıyım bu konuda. :) Açıkçası kişisel fikrim performansı çok fazla etkilemeyeceği yönünde. Karşılıklı fikirleri beyan ederek ve kişisel tecrübeleri paylaşarak bu konuda bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum. Eminim ki bu konuyu düşünen de bir çok kişi olmuştur. Teşekkür ederim şimdiden kişisel yorum ve bilgileriniz için...

• Microsoft bu tip sürümleri genelde lisanslama gibi işlemler için kullandırıyor. 3 ünü de kullandım performans da problem yaşamadım. Ama Vs 2015 upt2 yi yüklemenizi tavsiye ederim.
  • Az da olsa fark illaki olucaktır ama hissedeceğin kadar olmaz.
  • enterprise update 2 yi yaptım kaçırırmıyım update hiiç.Genelde update' ler eksiklikleri tamamladığı için direk güncellemiştim:).
    Bende pek hissedilir derecede bir performans farklılığı olacağını düşünmüyorum açıkçası sizin gibi. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Enterprise sürümde, öncelikle vurgulanan özellik team server diye biliyorum. bir ekibin, bir projeyi birlikte yazabilmesi için check-in check-out tarzı kontrol mekanizmalarının olduğunu düşündüğüm, versiyonlama yada karşılaştırma yapılabilen bir ortam olmalı. (team server kullanmadım, tam olarak bilmiyorum.)

bu özellikler, kod yazma, compile etme, çalıştırma/debug etme sırasında yavaşlık yaratmayacaktır. ancak çalışma ortamının kurulması, günlük operasyonlarda kullanılması, süreçleri bir miktar yavaşlatabilir. Diğer yandan takım çalışmasına kafadan karşı birisi olarak, takımın olduğu yerde her iş mutlaka bir miktar yavaşlayacaktır

• xpug X kullanıcısına yanıt
    Svn kullandığımız için team server a ihtiyaç olmuyor açıkçası. Ama şöyle bir gerçek var ki takım çalışması olmazsa da yavaş işler bazı süreçler :). Sonuçta bütün işi sen yapıyor olacaksın öbür türlü herkesin bir görev dağılımı olduğu için onu geliştirmiş olacaksın :)).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.