Şimdi Ara

Visual Studio ve IIS Olmadan Asp.net Projesi Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz Önce bir Kardeşim Bu konu Hakkında Bana mesaj attı bu yuzden soyle bir makale ile herkezin okuması için buraya yazmayı dusundum umarım yardımcı olur

Son günlerde google`ın web ile ilgili kaynaklarını gezerken ilginç bir program gibi birşey buldum. Aslında program denemez ama çok güzel birşey. Bu program ile iis ve visual studio olmayan bir bilgisayarda asp.net projesini çalıştırabiliyoruz. Duyunca hemen denedim ve gayet hoşuma gitti. Ayrıca visual studio kadar yavaşta değil. Visaul studio`nun uzunca sürede açtığı siteyi çok kısa sürede açabiliyor.
    Şimdi ise nasıl kullanıldığını anlatayım.
    Öncelikle buradan kullanmamız gereken programı indiriyoruz. Yaklaşık 850 kb boyutunda küçük bir program. Ayrıca bu program hakkında google`ın kendi sayfasından da bilgi alabilirsiniz.

İndirtikten sonra ise çalıştırmak istediğiniz asp.net projesinin dizinine bu simgeyi atıp çalıştırıyoruz. Çalıştırdıktan sonra sağ alt köşede tıpkı visaul studio`da web projesi çalıştırdığımız gibi bir simge çıkıyor.
    Bu simge üzerinde sağa tıkladığımızda tıpkı resimdeki gibi bir ekran çıkıyor ve buradan çalıştırmak istediğimiz browserı seçip projemizi çalıştırıyoruz.
    Ununtmamalıyız ki programı çalıştırırken, açmak istediğimiz web projesi dizinine atıp çalıştırmamız gerekir. Kısacası program bulunduğu dizindeki web projesini açıyor. Eğer bulunduğu ortamda web dosyası olmadan çalıştırırsak program uyarı veriyor ve çalışmıyor.
    Artık iis ve visual studio olmadan istediğimiz bilgisayarda rahatlıkla web projelerimizi açabiliriz.
    İyi Çalışmalar!

http://youwebit.googlecode.com/files/YouWebIt1.exe Program indirme Adresi

http://code.google.com/p/youwebit/ Yarım adresi

• Hocam çok sağolasın Allah razı olsun.

Edit: Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welrocken -- 1 Nisan 2012; 19:48:26 >
  • Rica Ederim Kardesım umarım işine yaramıstır ALLAH c.c herkezden razı olsun
  • Teşekürler faydalı bir paylaşım olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.