Playstation Vita, gerek hafıza kartları, gerek psn hespları gerek kullanıcılara çıkarılan ek maliyetler ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sony'nin kullanıcılardan alacakları yetmiyormuş gibi, onlarla dalga geçercesine sunduğu hizmetlerle de kısıtlamalara gidiyor.
Bunun ilk örneği PS Vita'nın kutulu oyunlarında karşımıza çıkıyor. Bir kullanıcı, ön spariş ile satın aldığı Vita'ya sahip olurken, yanında verilen Ultimate Mavel vs Capcom 3 oyununun kutu içeriğinde kullanma klavuzunun olmadığını farketmiş.
Oyun kutusunda sadece oyun kartı tanıtımı, uyarı mesajları ve kartla birlikte gelen firmware güncellemesi ile ilgili detayların yer aldığı tek yapraklı bir kağıt yeralmakta.
Bunun tek bir oyunu mu kapsadığı, yoksa tüm kutulu oyunlarda aynı şekilde mi olduğu henüz kesinlik kazanmış değil.
[Kunye=1091-13][/html]
Klavuzları okumayı severim ben fakat büyük bir eksiklik değil.
milleti bilmeme ama şuana kadar bir tane bile okumadım okuduysamda meraktan :)
En son tuvalette okumuştum o da nasıl olduysa donuma girmeyi başarmış.
DW Next’de de var, ilk unboxing videosunda görülüyor.
O zaman sadece bu oyunda kılavuz yok ps vıtanın yanında verıldıgınden olabılır
Ben zaten bu gidişle VITA'dan yoksun olucam. resmen soğudum cihazdan az kaldı buz keserim yakında.
hadi yaa şimdi kutu neyle dolacak :P
Niye kocaman kutu var o zaman minnacık kutu yapsınlar yeter. Bu sonynin gözü doymucak anlaşılan.
'' Vita Oyunları Kullanma Klavuzundan Yoksun Olacak '' Eğer üstteki yargıyı verdiyseniz elinizde bu yönde bir haber olması gerek. Sony ya da oyun yapımcıları tarafından bir açıklama vs. Bu yoksa bu kadar kesinlik içeren bir yargıyı tek oyun kutusuna bakarak nasıl verebiliyorsunuz? Geçen ay aldığım AC:R Special Edition'ın içinden de kullanma kılavuzu çıkmadı. Bu örnekten yola çıkarak tüm PS3 oyunları kılavuzsuz mu demeliyim :) ?
''Bunun tek bir oyunu mu kapsadığı, yoksa tüm kutulu oyunlarda aynı şekilde mi olduğu henüz kesinlik kazanmış değil.''
Burda da zaten başlıkla büyük çelişki var.
Sony'den bir dar gelirlilik örneği.
yakında bataryası dahil değil diye açıklama gelicek
Bazı pc oyunlarında da olmuyor 1 tek kağıt çıkıyor hatta aral ın bazı oyunlarında mesela rome total war gibi. içinden ne bir kağıt ne bir şey çıkıyor cd key bile çıkmıyor. Zaten herkes starcraft gibi yapmıyor kitapçığı. Starcraft 2 nin ki maşallah kipatçık değil roman gibiydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme