Şimdi Ara

vitada ekran bulutlanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslae cihazi bugun aldim , ama bir problemim var oyunların acilisinda tamamen kararan ekran kisminda televizyonda olan bulutlanmaya benzer seyler cikiyor, ama karanlikta belli oluyor sadece . Sınırlerimi bozdu. Bu durum normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

Arkadaslae cihazi bugun aldim , ama bir problemim var oyunların acilisinda tamamen kararan ekran kisminda televizyonda olan bulutlanmaya benzer seyler cikiyor, ama karanlikta belli oluyor sadece . Sınırlerimi bozdu. Bu durum normal mi ?

bende de aynı durum var sanırım oled ekrana özel bir durum bu hocam, sıkıntı yapılacak bir durum değil.
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranin ne kadarini kapliyor ?

• Buna Mura Effect deniyor ve OLED ekranlarda oluşan bir durum. Anormal bir şey değil, üretim sırasında meydana gelen bir şey. Normal kullanımda hissedilmemesi gerek, en net olarak ekran tamamen siyah gösterirken siz de loş bir ortamdaysanız görülürler. Bir senedir Vita kullanıyorum, yükleme ekranları dışında bu bulutlanmaları pek fark etmedim. Bu bir sorun değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3

Hocam ekranin ne kadarini kapliyor ?

Kaplama degilde gece fifa oynarken rastgeliyorum bazi yerlerinde var. Ama tam siyah ekran gelince gözüküyor

• Anladim hocam . O yukeleme ekraninda oluyo3 zaten sadece,

• 3KuR_SaD3 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz mı hocam?
     vitada ekran bulutlanmasi

Eğer bu ise bu bütün oled ekranlarda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Cozunurluk sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim hocam yardımınız için.
  • Bende de aynı durum var. Çok kafaya takılacak birşey değil gibi. Oyun anında anlaşılmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.