Şimdi Ara

vitamin-kahve önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kahvenin en adi, ucuz hali diyebiliriz. bu diyeceğimi kahve konusunda yorum atan arkadaşlar da okusa iyi olur bence;
    filtre kahve için arkadaşlar eğer çok kahve iceceksenjz. hem sert kahve hem daha sağlıklı granül kahveden hem de oyle aman aman bi fiyat farkı yok. illa makineye de gerek yok french press alıp yapabilirsiniz. benim uyku durumuma kahve etki etmiyor o ayri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    hocam bilinen bir kalp hastalığım yok ama bazen kalp çarpıntısı var gibi hissediyorum. doktora gittiğimde temiz çıkmıştı

• hocam bizim yaşlarda normal galiba,birkaç arkadaşım daha aynı şikayetten gitmiştj lise zamanı doktora,hepsi temiz çıkmıştı birinde çok şiddetliydi hatta

iki gun once doktora kahve ictigimde carpinti yasadigimi soyledim o zaman icme dedi? cok da guvenilmiyor artik soylediklerine

• başından savmış,riskli bi durum olsa üzerine düşer kalp oyuncak değil.Eski kız arkadaşım bayılıcak gibi oluyordu bu kalp çarpıntısından,defalarca gitti doktora temiz çıktı.Bizim yaşlarda oluyor dediğim gibi

sen yine de doktorun dediği gibi rahatsız olucaksan kahve içme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 21 Eylül 2023; 21:33:51 >
    ben de oyle oluyorum cok eskiden beri olan bir sey her seyim temiz cikiyor garip bi sekilde ama, olmuyoruz devam

• filtre kağıdı için https://www.metulab.com/suzgec-kagidi-dairesel-100-luk-paket süzgeç kağıdı işime yarar mı?

• Bende de aynı sıkıntı var Beslenmene dikkat et ve okulu verimli geçir ki eve geldiğinde ders çalışmana bile gerek kalmasın. Yorgunluğunun sebebi ise yüksek olasıkla beslenmendir, dengeli beslenirsen farkı fark edersin. Ha bi de okuldan eve gelmek için acele etme temizlikçiler gelene kadar kendini yormadan bi saat falan daha çalılabilirsin. Eve dönüş yolunda da acele etme ben genelde hep eve dönerken karamsarlığa kapılırdım yorgun olduğumu düşünürdüm.bu durum baya yoruyor mentali

• Vitamin kahve demişin ama ben bi tık derine daldım sorry 😅

• hocam dozunda içersen vücut için son derece faydalı özelikle karaciğer için. ama dozundan fazla içersen vücut için zararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitaminde solgar vm2000 kullanmıştım baya iyiydi ama tuzlu fiyatı

• MÖLLERS OMEGA 3 TUTTİ FRUTTİ AROMA YA DA LİMONLU ALABİLİRSİNİZ, SACMA SAPAN ADI SANI BİLİNMEYEN SEYLERİ SIRF VİTAMİN DİYE ALMAYIN 3 6 9 YAZAN SEYLERİ HEPSİ VAR ALAYIM MANTIGIYLA DA ALMAYIN HER VİTAMİN İSE YARAMAZ.

MÖLLERS OMEGA 3 MORİNA BALIGI KARACİGER YAĞI NORVEC İTHAL
    D VİTAMİNİNDEN TUT DHA EPA DEĞERLERİNE KADAR SAĞLAMDIR. FİYATI DA MAKULDUR 2 AY GÖTÜRÜR 1 KUTU ŞURUP OLANI. ZIMBA GİBİ OLURSUNUZ📿📿📿😜😋

KAHVE ZIRVALIGINI DA BIRAKIN KAFEİNİN NASIL SİZİ MAHVEDECEGİNİ YABANCI SAGLİK FORUMLARINDA OKUYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-013DD0714 -- 26 Eylül 2023; 22:1:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youplus c vitamini al içinde 1 gram c vitamini var yukarda önerilen multi vitaminin içinde 40mg var  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.