< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitiligo Hastalığı (2. sayfa)
-
-
<a href="https://massivebio.com/jak2-faqs/" title="jak2 mutation">jak2 mutation</a>
-
merhaba ilaçı nereden temin ettiniz adres veya link paylaşırmısın
-
Kardeş benim elimde ve yüzümde vardı gittim ten rengi dövme yaptırdım elimin yüzde 60 i bu şekilde oldu birtek parmak uçlarım tam tutmadi onada birdaha rütus gibi geçecek dovemeci ben izne ayrılınca yüzümdeki artık kimse fark edemiyor oyüzden de bu hastalık psikolojik geçen seneden bu yana yüzümde kimse fark edemeyince yenileri de çıkmadı ilerleme olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buda yüzümdeki safa dövmeci pigment boyaları getirtti sonrada renk tonunu ayarladı tipik dövme gibi 10 günde iyileşti çok şükür birdaha da orada çıkmadı tam rengi tutana kadar bir iki deneme yaptı tabiki ama benim gözüme görünmeyince süt Beyaz görüntü birde esmerken şuan gayet mutluyum 🤗🙏
-
Merhaba pigment boyalarını siz mi temin ettiniz ne kadara aldınız ve işlem ortalama ne kadara yapılıyor birde dövmeci İstanbul da mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opzelura su ana kadar tek ise yarayan ilac. Esim kullaniyor - 6 ayda yuz bolgesi tamamen gecti - elde hala biraz var ama baya cillendi.
-
merhaba. ben de vitiligoluyum ve bu kremi bir süredir araştırıyorum. eşinizin öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim? ve ne kadar süre hangi aylarda kullandığını öğrenebilir miyim?
-
Merhaba vitiligo hakkında bilgi alabilir miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X