Şimdi Ara

Vitobis Artemis 800W Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Vitobis Hakkında Bilgi Verecegim .

İlk Once Kendi Motorum:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207761006012616.43069.100003361533708&type=3

Kusura Bakmayın Foto Eklerken İcinde Script Var Diyor Butun Sorunlar Icın Bana Mesaj Atabılırsınız

Gecelim Ozelliklere

Artemis 800W
    Max. Hız 55 Km/h
    Ağırlık 61Kg
    Frenler Ön Disk / Arka Kampana
    Lastik Ölçüleri Ön : 80 / Arka : 90-14
    Akü 48V 20Ah
    Ölçüler 1890x670x1150mm
    Motor Gücü 800W DC BRUSHLESS
    Şarj Süresi 6-8 Saat
    Elektrik Girişi 110V / 220V
    Max Yükleme 95KG
    Tırmanma Açısı 25°
    Jantlar ALÜMİNYUM

Uyarıı!!!:Motorun İlk 3 Gün Sarjı Erken Bıtecektır Dogaldır Cunku Aku Sarja Yenı Alısacagı Icın Daha Sonralar 5 Günde Bir Sarja Takacaksınız Ve Motor Cok İyi Dir Bana Motor Satılıkmı Dıye Sormayın Satmıyorum

Motorun Fiyati: Ben 3 Ay Önce 2 Milyara Aldım Suankı Fıyatı 2100 Oluyor İyi Günler Dilerim

Bu Konu On İncelemedir Cok İyi Tanıtamamıs Olabilirim Kusuruma Bakmayın :)

Motorun Aylık Harcagıdı 7 TL Normal Motorlar Ayda 30-90 TL Yı Gozden Cıkaracaksınız Ama Bunda Oyle Bir Sorun Yok

• Teşekkürler,
    Kardeşlik motor hakkında biraz detaylı bilgi verebilir misin? Üretim yeri, malzeme kalitesi, bir şarjla kaç km gittiği, bakım ve malzeme fiyatları vs. gibi.mesela aküsü kaç km götürüyor. Bittiğinde kaça değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 30 Eylül 2012; 11:56:11 >
  • 2011 yılında İzmir' de bulunan tesislerinde elektrikli motosiklet satışı ile faaliyetlerine başlamıştır.

2011 Yılından İtibaren Parçalarımız Cogu Motora Gore Cok İyi Granaj(PlastikGövde) Altında Destek Olarak Demir Vardir Parçalarımız Türkiye Üretimi Oldugu İcin Ucuzdur

Kullanışına Baglı 3 Kişi Binersen 60 KM 2 Kişi 85 TEK Kişi 100 KM Gidebilirsin

Bakımı İse Size Servis Verilecek Ordan Gideceksiniz Bakımını Onlar Yapacaktır İlk Aldınız Gün Servisine Gideceksiniz Onlar Eksigine Arzasına Bakacaktır

Malzeme Fiyatlari En Fazla 15 TL

Farlar: 7 TL

Govde Plastik: 15 TL

Yanı Motor Ucuz Maliyeti Fazla Yok
  • hocam siz satıcı mısınız? öyle bir dil kullanmışsınız.
    Ayrıca bunların aküsü çok önemli değil mi?
    Bunlar için ehliyet ve plaka gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 30 Eylül 2012; 12:18:50 >
  • Bende stmax var 2 senelik oldu yokuş performansı düştü bunlara ehliyet gerekiyormu ben gerekiyor diye biliyorum yasalara göre 250 watt ve üzeri ehliyete tabidir diye biliyorum
  • Hocam, Buunun Yokus Performansı Dusmez Ve Ehliyet Gerekmez 15-16 Yaşını Doldurmus Herkez Bu Motoru Surebilir Eyer Cok Ciddi Trafık Cıkacaksan Kask Mecburi
  • 250 watt üzeri ehliyet ve ruhsat gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • Facebook linki vereceğine zahmet edip buraya fotoğrafı yerleştirseydin. Herkes Facebook kullanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.