Şimdi Ara

Vitor Pereira bu takımın el frenidir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eastwood222

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Şu sivas,gennçlerbirliği maçlarında % 100 pozisyonlara giremediysek siz futbol izlemeyin 4 5 fark atacağımız maçlar 1 farkla bitti

Ben Vitoru RVP ye davranışından dolayı sevmiyorum 2. yarı tekrar aynı tutumu sergilerse yine eleştiririm ancak şu son maçlara bakıp % 100 pozisyona giremiyoruz diyorsanız siz farklı spor dallarına yönelin

Mesela Beşiktaş'ın Gomezle girdiği karşıya karşıya pozisyonlarla bizim ceza sahasında kalabalıklaşıp pinpon gibi topun ordan oraya gittiği pozisyonları bir mi tutuyorsun ? RvP Sivas maçında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bunun gibi kaç pozisyonumuz var toplasan? Kanatlardan orta aç Fernandao vursun , karambol olsun biri vurur gol olur. Allahtan beklerimiz hücumcu. Beşiktaştakiler bizde olsa onu da yapamayız. Yani ortadan girip klas paslarla organize atak yapıp attıgımız gol sayısı kaç.

Beşiktaşı tutabilirsin kardeşim o zaman

11 oyuncu gitmiş 11 oyuncu gelmiş takım ligde 1 puan geride 2. sırada onuda nasıl 2. sırada olduğumuzu herkes biliyor avrupada gruptan çıkmış 3 kulvarda devam ediyor diğer uzay futbolu oynayan takım avrupada gruptan çıkamamış 1 puan önde lider ama övüle övüle yerlere göklere sığdıralamıyor

Vitorun eleştirecek yanları var bende eleştiriyorum ama hatalarından ders alıp kendini geliştirebiliyor en azından düzgün bir orta saha alınca oynadığımız oyun çok daha ileriye gider.

Fernandaonun Fenerbahcenin 1.forvet olduğunu herkese iyice gösterdi. Ön libero sayısını 2den 3e çıkardı. Hakikaten geliştiriyor kendini senin Vitor . Seneye kalırsa takımın başında ön libero sayısını en az 5e çıkarırız Allahın izniyle .

Fanatizm kör etmiş sizi. Nasılda savunmuşsunuz zamanında. Mesajlara bak perşembenin gelişi çarşambadan belliydi oysaki.

1 mesajım ıgösterip vitoru savunduğumu söylüyorsun ve fanatizm olarak gösteriyorsun ben sana vitoru gömdüğüm 20 tane de mesaj çıkartabilirim boş yapma burada

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu sivas,gennçlerbirliği maçlarında % 100 pozisyonlara giremediysek siz futbol izlemeyin 4 5 fark atacağımız maçlar 1 farkla bitti

Ben Vitoru RVP ye davranışından dolayı sevmiyorum 2. yarı tekrar aynı tutumu sergilerse yine eleştiririm ancak şu son maçlara bakıp % 100 pozisyona giremiyoruz diyorsanız siz farklı spor dallarına yönelin

Mesela Beşiktaş'ın Gomezle girdiği karşıya karşıya pozisyonlarla bizim ceza sahasında kalabalıklaşıp pinpon gibi topun ordan oraya gittiği pozisyonları bir mi tutuyorsun ? RvP Sivas maçında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bunun gibi kaç pozisyonumuz var toplasan? Kanatlardan orta aç Fernandao vursun , karambol olsun biri vurur gol olur. Allahtan beklerimiz hücumcu. Beşiktaştakiler bizde olsa onu da yapamayız. Yani ortadan girip klas paslarla organize atak yapıp attıgımız gol sayısı kaç.

11 oyuncu gitmiş 11 oyuncu gelmiş takım ligde 1 puan geride 2. sırada onuda nasıl 2. sırada olduğumuzu herkes biliyor avrupada gruptan çıkmış 3 kulvarda devam ediyor diğer uzay futbolu oynayan takım avrupada gruptan çıkamamış 1 puan önde lider ama övüle övüle yerlere göklere sığdıralamıyor

Vitorun eleştirecek yanları var bende eleştiriyorum ama hatalarından ders alıp kendini geliştirebiliyor en azından düzgün bir orta saha alınca oynadığımız oyun çok daha ileriye gider.

Fernandaonun Fenerbahcenin 1.forvet olduğunu herkese iyice gösterdi. Ön libero sayısını 2den 3e çıkardı. Hakikaten geliştiriyor kendini senin Vitor . Seneye kalırsa takımın başında ön libero sayısını en az 5e çıkarırız Allahın izniyle .

Fanatizm kör etmiş sizi. Nasılda savunmuşsunuz zamanında. Mesajlara bak perşembenin gelişi çarşambadan belliydi oysaki.

1 mesajım ıgösterip vitoru savunduğumu söylüyorsun ve fanatizm olarak gösteriyorsun ben sana vitoru gömdüğüm 20 tane de mesaj çıkartabilirim boş yapma burada

İşim gücüm yok tüm mesajlarına mı bakıcam. He bazı konularda eleştirilerini gördüğüm olmuştu yanlış hatırlamıyorsam RvP oynatılmamasıydı özellikle. Ama bırakın şimdi Vitoru ben zaten sevmiyorum ayaklarını. "Oynadıgımız oyun önemli değil önemli olan skordur 1 olsun bizim olsun savunmamız şöyle güzel böyle güzel" diyenlerde sizdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşim gücüm yok tüm mesajlarına mı bakıcam. He bazı konularda eleştirilerini gördüğüm olmuştu yanlış hatırlamıyorsam RvP oynatılmamasıydı özellikle. Ama bırakın şimdi Vitoru ben zaten sevmiyorum ayaklarını. "Oynadıgımız oyun önemli değil önemli olan skordur 1 olsun bizim olsun savunmamız şöyle güzel böyle güzel" diyenlerde sizdiniz.

o zaman boş yapmayacaksın 1 mesajımı alıntılayıp şöyleydi böyleydi demeyeceksin

• İnşallah bu yıl şampiyon olacaksınız ve pereira seneyede kalacak.

Tek rakamlarla maç kazanmanın sonsuza kadar gideceğini mi sanıyordunuz? Bir yerde patlayacak. Hadi iki üç hafta o şekilde kazanırsında tüm sezon bunu sürdüremezsin ki. Hamza da böyle kazanıyordu maçları. Skor taraftarlarının gözü kör olmuştu. Pereiara'da o hesap. Lakin yinede Fenere bakınca Hamza'nın elinde kötü bir kadro vardı.
  • Pereira kesinlikle yetersiz ve basarisiz bir teknik direktordur. Bir an once kurtulmamiz gerekiyor. Kadromuz hicbir zaman bu kadar iyi olmadi, ama bir bile maci zevkle izlemedik. Goze hos gelen futbol yok hala, umut da yok..

RVP, bir an once kurtarsin kendini. Adamin 1 yili araya gitti VP denen takintili zat yuzunden..

Su takimin basina ne zaman ego sahibi ve takintili olmayan bir adam gelecek yeminle merak ediyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakın beyler şimdi yazacaklarıma hasan ali oynasın oynasın diye iki yıldır dilimde tüy bitti hepiniz caner caner varken caner varken diye ağlıyodunuz bu sene ne oldu gördünüz sonnuda hkalı çıktım(Sağol Pereira sağol Hasan )

Volkan şen ve fernandao gibi son hareket özürlüsü iki tane kazmayı bu takıma getirenin aklına tövbe tövbe ya. Dünya üzerinde bundan daha kazma bir foırvetle bundan daha kazma bir kanat oyuncusu olamaz. Biri sadece rakibe dirsek atıyo öteki sadece koşuyo, hayır markovic gibi top sürse içim yanmıycak yok arkadaş topu 100 metre ayağından açıyo. Topu rakibe doğru sürüp yanlışlıkla penaltı alıyo bakınız rizespor maçı( tamamen aptallığı ile aldı penaltıyı)

Bruno alves gibi bir kazma (shaktar maçını hatırlayın deparlayan brezilyalılar ve kül yutan defans hattı aralarındaki mesafe 40 metrelik koşuda 3 metre açılıyo) ondan sonra pereira niye defns oynatıyo
    lan bruno alvesi koşuyla geçmek için yetneğe gerek bile yok takım önde ynayınca her maç böyle 3-0 biterdi zaten bu defans hattı ile takım defansif oynuyoda brunonun eksiklikleri görmüyosunuz

İlaç belli bir stoper bir forvet yeterlidir volken şen salağını atın takımdan yedekte durması bile hata

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Ok kardes git sen yonet

"Sen daha iyi mi bilicen, çok biliyosan sen yönet " al sizin zihniyetin mahsulünü aldık işte kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.