Şimdi Ara

Vitor pereira derhal gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitor bizi uçurur şu kadroyla..

• Şu kadroyu dünyada oynatabilecek tek adam vitor.Yemin ediyorum dalga geçmek için söylemiyorum.Sezon sonuna kadar yenilmeden 1-0 1-0 götürür ligi

• Hatırlayın adam fenere gayet iyi futbol oynatıyordu hakemler yüzünden 2 oldu malum Beşiktaş resmen şampiyon yapıldı adam monaconun monaco olduğu zaman İstanbulda 2.1 kazandı Fransa da hakem faciası ile elendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

Şu kadroyu dünyada oynatabilecek tek adam vitor.Yemin ediyorum dalga geçmek için söylemiyorum.Sezon sonuna kadar yenilmeden 1-0 1-0 götürür ligi

Aynen Vitor şu takıma gol yedirmez ciddi söylüyorum. Kadro çık rahat gol bulabilecek takım aynı zamanda.

• Bende misafirlerden nefret ediyorum. Hele bazıları akşam yayılmış saat 10 11 gibi arıyor ben yatıya geliyorum diye. Burası Swiss Otel zaten. Utanmadan birde açım diyen var. İşte baba evinde yaşamanın zorluğu. Kendi evim olsa basarım fuck off'u. Baba evi olunca sen neden karışıyorsun oluyor. Var mı misafirsavar bir taktik?
  • inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prandelli gelmelidir
    8 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Pereira İstifa Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ikili takımı UÇURUR. NET !

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bu ikili takımı UÇURUR. NET !

Emenike aman aman Vitor gelsin kadro zaten iyi.

• Harbiden vitir açık ara şampiyon yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bu ikili takımı UÇURUR. NET !

Emenike aman aman Vitor gelsin kadro zaten iyi.

-------Fabiano-----
    Mariano-Maicon-Serdar-HAK
    Josef-Fernando-Topal
    Emenike-Gomis-Volkan Şen

T.d : Vitor hocam

Bu kadro kurulsun hocam kalan maçlardan tulum çıkarıp şampi olur ama önce Beşiktaş da puan kaybedecek

• Yorumları okurken lord joker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 18 Kasım 2017; 23:20:49 >
  • Vitor gelmeli abi çok açık bu takımı şampiyon yapar.

• Adamın değerini bilmedi Fenerbahçe. Gelse şu kadroyla çok rahat şampiyon yapar bizi..

• Bu ne güzel bir konudur böyle. Yorum yazanlar da çok güzel şeyler yazmış

Vitor Gs'ye gelse %1000 şampiyon yapar bundan kesin eminim. Böyle bir şey olsa keşke, Aziz Yıldırım ve bizim taraftar belki o zaman anlar yaptıkları yanlışı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bu ne güzel bir konudur böyle. Yorum yazanlar da çok güzel şeyler yazmış

Vitor Gs'ye gelse %1000 şampiyon yapar bundan kesin eminim. Böyle bir şey olsa keşke, Aziz Yıldırım ve bizim taraftar belki o zaman anlar yaptıkları yanlışı...

Valla hocam kadro gerçekten çok iyi. Vitor suan tek çare keske dursun teklifi yapsa kabul eder bence. Kendisi içinde müthiş fırsat olur. Ve şu kadroyla gol yedirmez bize ve çok rahatta gole gidecek takım olduğumuz için açık ara şampiyon oluruz.

• quote:

quote:

Valla hocam kadro gerçekten çok iyi. Vitor suan tek çare keske dursun teklifi yapsa kabul eder bence. Kendisi içinde müthiş fırsat olur. Ve şu kadroyla gol yedirmez bize ve çok rahatta gole gidecek takım olduğumuz için açık ara şampiyon oluruz.

Noktasına kadar katılıyorum hocam. Her şeyin hayırlısı ama Dursun Özbek Vitor'un doğru tercih olduğunu bilse bile taraftar tepkisinden çekindiği icin getirmez bence.

• quote:

quote:

quote:

Noktasına kadar katılıyorum hocam. Her şeyin hayırlısı ama Dursun Özbek Vitor'un doğru tercih olduğunu bilse bile taraftar tepkisinden çekindiği icin getirmez bence.

Evet maalesef ama şuan bir Galatasaray taraftarı olarak kanımca en iyi tercih olur.

• Ben tudorun kalmasından tarafım ancak olurda gönderilirse gerçekten Vitor çok iyi bir bir tercih olur. Tam onun oyun şablonuna uygun bir kadromuz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Ben tudorun kalmasından tarafım ancak olurda gönderilirse gerçekten Vitor çok iyi bir bir tercih olur. Tam onun oyun şablonuna uygun bir kadromuz var.

Aynen öyle hocam kadro pereira için biçilmiş kaftan. Çok rahat şampiyon yapar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.