Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.462
Cevap
9
Favori
70.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

1860 Münih taraftarı küme düşeceğiz diye üzülüyordu, Vitor Pereira geldi. Şimdi ise lig 2.sini son dakikada elinden kaçırdıkları için üzülüyorlar

İşte Vitor Pereira böyle bir hocadır.

Neymiş bilime inanmıyormuş, neymis takımı calıştırmıyormus, neymiş Almanya gibi disiplin gerektiren ligde rezil olurmuş

Alın size küme düşme, takım ilk 10'u zorluyor. Hem de transfer vs yapılmamışken...

ağlattın kardeşim.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Azimleri yeter hocam
  • keşke vitor pereira geri gelse adam oynatmayı biliyor yaa bide advoocaata bak adam falan olmaz bundan pereira sistem hocasıdır para falan da yemedi advocaat ise yaşlı bir bunaktır
  • 3-0 yenilmiş fittor reisin takımı ama düşmezler sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 10 Nisan 2017; 1:24:42 >
  • Maçı iyi ki kaçırmışım. Penaltı + kırmızı yedikten sonra dağılmış Münih, üstelik 3'lü defans oynayan takımda defansı toparlayan adam Boenisch'in atılmasından sonra böyle bitmesi normal

son 5 maç 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet. Yensek ilk 10'a giriyorduk, hay böyle şansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ligi en aşağı 7.olarak bitirecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi ya hala vitor çingenesini savunuyor
  • Hocam imza dağıtırken

Vitor Pereira Takip Konusu

• Niye Vitor'un üzerine bu kadar gidiliyor anlamıyorum. Çoğu kişi şuan takıma geri dönmesini istemiyor mu? Ayrıca çok beğendikleri Van Persie bu sezon kaç kere adam gibi oynayabildi? Oyuna ne kadar etki etti? Nani dışında Vitor'un elindeki kadronun çok iyi olduğunu düşünmek de ayrı saçmalık. Şuan o kaliteli dedikleri kadrodan nerdeyse bir oyuncu bile görmek istemiyorlar.

Ayrıca Monaco olayına da katılıyorum. Böyle iyi giden Monaco'yu nerdeyse Vitor eleyecekti. En azından ligdeki Anadolu takımlarına karşı kolay kolay puan kaybetmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Niye Vitor'un üzerine bu kadar gidiliyor anlamıyorum. Çoğu kişi şuan takıma geri dönmesini istemiyor mu? Ayrıca çok beğendikleri Van Persie bu sezon kaç kere adam gibi oynayabildi? Oyuna ne kadar etki etti? Nani dışında Vitor'un elindeki kadronun çok iyi olduğunu düşünmek de ayrı saçmalık. Şuan o kaliteli dedikleri kadrodan nerdeyse bir oyuncu bile görmek istemiyorlar.

Ayrıca Monaco olayına da katılıyorum. Böyle iyi giden Monaco'yu nerdeyse Vitor eleyecekti. En azından ligdeki Anadolu takımlarına karşı kolay kolay puan kaybetmiyordu.

sen adamsın kardeşim.

Forumdaki herkes zaten senin yazdığın şu şeyleri biliyor, bu konuda da hemfikirler ancak dile getiremiyorlar sorun orada İnat etmişler, sözlerinden dönemiyorlar. Bizim türk insanında hatasını kabul etmeme sorunu mevcut ne yazık ki. Bu durum makam mevki sahibi insanlarından tut, kahvede oturan amcasına kadar geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 13 Nisan 2017; 16:16:19 >

• quote:

Hocam imza dağıtırken

Fotoğraftaki sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Hocam imza dağıtırken

Fotoğraftaki sen misin?

Hayır hocam ben değilim. Alakam yok

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Samimiyetsiz insanları tanımak zor olmuyor. Sorsan şampiyonluk isterler, iyi sonuç isterler bunlar gelmeyince başkana kadar söverler, istifa derler ama Vitor'a gelince nedense iyi top oynatmak oldu sırf 2 tane flaş isim geldi diye. Nani ve Van Persie. Onların da halini şimdilerde görüyoruz çok kötü durumdalar. Zaten bu seneyle kıyaslamak bile istemiyorum Vitor'un 20-25 puan fazlası vardı.

Samimiyetsizler işte sonuç mu iyi futbol mu bir karar veremiyorlar. Bütçeler Real Madrid, Manchester United seviyesinde olmadığı için Vitor Pereira'dan beklenen neydi onu bir açıklayabilseler keşke. Real, Manu, Barcelona için sonuç ve iyi futbol birlikte normal çünkü onların bütçesi çok daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Samimiyetsiz insanları tanımak zor olmuyor. Sorsan şampiyonluk isterler, iyi sonuç isterler bunlar gelmeyince başkana kadar söverler, istifa derler ama Vitor'a gelince nedense iyi top oynatmak oldu sırf 2 tane flaş isim geldi diye. Nani ve Van Persie. Onların da halini şimdilerde görüyoruz çok kötü durumdalar. Zaten bu seneyle kıyaslamak bile istemiyorum Vitor'un 20-25 puan fazlası vardı.

Samimiyetsizler işte sonuç mu iyi futbol mu bir karar veremiyorlar. Bütçeler Real Madrid, Manchester United seviyesinde olmadığı için Vitor Pereira'dan beklenen neydi onu bir açıklayabilseler keşke. Real, Manu, Barcelona için sonuç ve iyi futbol birlikte normal çünkü onların bütçesi çok daha fazla.

Objektif ve alışılmışın dışında olan görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Foruma bugün kaydolmuşsunuz, hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz

Maalesef insanımız böyle. RVP'yi hala dünyanın en iyi 5 forvetinden biri olarak gördükleri için bu tepkiyi gösterdiler geçen sezon. Sandılar ki Vitor olmasa o kadro 100 gol atacak. Zira medyanın oluşturduğu algı bu yöndeydi, bu takım Muhteşem Beşiktaş'ın çıkamadığı gruptan lider olarak çıkan Moskova'ya İstanbul'da futbol dersi vermişti Vitor ile. Müthiş oynamıştık, skor da 2-0'dı. RVP 78.dakikada oyundan alındı, takımın lideri olması beklenen oyuncu 78.dakikada oyundan alınıyor diye hocaya el kol yaptı taraftar da hocayı yuhladı. Böyle bir ortamda nasıl başarı gelsin hocam söyler misiniz ? Fenerbahçe taş gibi savunma yapıyordu ( kalede Volkan olmasına rağmen ) bunu Vitor'un sistemine değil Kjaer'e yordular, bu sezon Kjaer'in yanına Skrtel geldi, savunma sistemi diye bir şey yok takımda, taraftarın sesi çıkmıyor şimdi

Onlar kabullenmemeye devam etsin, geçen sezonki Fenerbahçe izlediğim en kompakt 2-3 Türk takımından biriydi. Monaco'yu ezdiğimizde Lens de Sow da RVP de yoktu, Vitor cezalıydı, seyirci yoktu ancak Fenerbahçe Monaco'yu ezdi, 4-5'lik maç 2-1 bitti, hem de 3.kaleci vardı kalede. İnsanlar yine Vitor'u suçladı, çok büyük takımız ya Monaco'ya şans ve hakem yüzünden elendik diye hoca yerin dibine sokuldu. Bunları söylediğimiz zaman herkes 3 maymunu oynar veya beni troll ilan eder ancak gerçekler bunlar. Onlar kabullense de, kabullenmese de gerçekler bunlar

• Hocamın maçı var mı bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Hocamın maçı var mı bugün

Pazar günü var, bugün yok

• kim ne derse desin vitor iyi hocaydı. bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu net. adam şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. ki oda beşiktaş o kadar desteklenmesine rağmen. şuan şampiyonlar.liginde yarı.final kapısını aralayan.takımı.monacoyu hakeminde etkisiyle elinden kaçırdı. hala vitor kötüydü diyenler neyin kafasında bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

kim ne derse desin vitor iyi hocaydı. bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu net. adam şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. ki oda beşiktaş o kadar desteklenmesine rağmen. şuan şampiyonlar.liginde yarı.final kapısını aralayan.takımı.monacoyu hakeminde etkisiyle elinden kaçırdı. hala vitor kötüydü diyenler neyin kafasında bilmiyorum.

sen adamsın hocam

ne güzel yazmışsın, helal olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

kim ne derse desin vitor iyi hocaydı. bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu net. adam şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. ki oda beşiktaş o kadar desteklenmesine rağmen. şuan şampiyonlar.liginde yarı.final kapısını aralayan.takımı.monacoyu hakeminde etkisiyle elinden kaçırdı. hala vitor kötüydü diyenler neyin kafasında bilmiyorum.

sen adamsın hocam

ne güzel yazmışsın, helal olsun

Sağol hocam gerçekler bunlar. Ben bir galatasaraylı olarak söylüyorum vitor gerçekten çok iyi bir hoca. Fenerde birileri resmen yedi. E ne oldu ahı tuttu resmen vitorun. Adam futbol oynatıyordu kıl payı kaçan şampiyonluk oda hakemler beşiktaşı.nasıl desteklediğini biliyoruz. Manoco gibi bir takımı elinden kaçırdı yine hakemin sayesinde. Yani bu adama kötü demek akla mantığa hakaret.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.