Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
9
Favori
70.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünkü Tianjin maçı normalde önemsiz bir maç lakin Çin Kupası yarı finali ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçı öncesi son maç olduğundan galip gelip moralleri yükseltmek çok önemli.

Eğer Tianjin Teda'yı yenersek kendimi 1 hafta çiziyorum
  • Kadroya bak

Hulk yok, Akhmedov yok, Arnautovic hazır değil, Elkeson zaten gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milorad Mazic şov yapıyor yine Bu herifin yönettiği hiçbir maçı kazanamadık, adam habire oyunu durduruyor bir bırak be adam, bırak da futbol oynansın

Topumuz da yine direkten döndü zaten, maç her zamanki şanssızlığımızda ilerliyor, hayatta kazanamayız bu maçı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOOOOOOOOOL 4 oldu be adamsın Cai

• AKHMEDOV 5 HAHAHAHAHA

• Son düdük geldi sonunda, çok şükür 5-1 kazandık. Milorad Mazic'in yönettiği maçlarda aldığımız ilk galibiyet bu(yanlış hatırlamıyorsam).

6 gün sonra Luneng ile oynayacağımız çok kritik bir Çin Kupası Yarı Finali maçı var, ona doping oldu. Ondan sonra da Urawa Reds ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçımız var. Bu maçlar öncesi müthiş doping oldu bu galibiyet, lakin Hulk olmazsa Luneng bizi eler büyük ihtimal, Arnautovic bugün de gol attı ama hala takıma tam adapte değil, takım arkadaşlarını ve sistemi tanımıyor. Hulk varken sahada Oscar ve Arnautovic'in işi çok daha kolay oluyor

• Dün Porto şampiyonlar liginden elenmiş, maçı izleyememiştim skoru da bugün gördüm çok sevindim. Conceicao'nun suyu ısınmaya başladı, yollar umarım Porto. Vitor hocamın önü açılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bugünkü Tianjin maçı normalde önemsiz bir maç lakin Çin Kupası yarı finali ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçı öncesi son maç olduğundan galip gelip moralleri yükseltmek çok önemli.

Eğer Tianjin Teda'yı yenersek kendimi 1 hafta çiziyorum
    Şükür kazandık, sözümüzü tutalım

• Saat 14.30'da Urawa Reds ile Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçımız oynanacak. İnşallah kazanırız, rakip 2 yıl önce Villas Boas'ın SIPG'ini elemişti, umarım devran tersine döner bu sefer. İlk maç keşke deplasmanda olsaydı ama sağlık olsun artık.

Hocanın Hulk'u ve Oscar'ı ciddi uyarması lazım, Hulk son maç acayip saçmaladı bomboş müsait anlarda bile Arnautovic'e pas atmadı, göstere göstere hem de. Oscar ise bazen işi ciddiyetsizliğe vuruyor, 2 maç önce falan boş kaleye kaçırdı son dakikalara doğru, oradan dönen topla gol yedik puan kaybettik. Kalitelerine yakışır oynamaları lazım.

Kazanırsak 1 hafta çiziyorum kendimi yine, hadi inşallah iyi bir skor alırız, bu turnuva bizim için çok önemli.

• Takım çalışıyor, Allah utandırmasın

.

(
    )

• Maç önü

.

(
    )

• .

(
    )

• Asya Şampiyonlar Ligi resmi sayfasına verilen röportajdan ;

''Bir şeyleri kazandıkça rakiplerin saygısını da kazanırsınız. Bu sayede rakipleriniz size 'kazanan' gözüyle bakar ve aynı zamanda takımda kazanma ruhu da oluşur. Benim görevim de bu, ben sadece kazanmaya odaklanmış durumdayım. Eğer kazanmak istemesem burada hiç olmazdım. Ben bu kulüpte kazanma ruhu oluşturmaya çalışıyorum, bunu başardığım sürece burada kaldığım için mutlu olacağım.

Ben inanıyorum ki elimizden gelenin en iyisini yaptıkça sonraki turları görmemiz mümkün. Urawa çok iyi bir takım, onları daha önceden analiz etmiştim. Birçok taraftara da sahip olmaları işimizi iyice zorlaştıracak. Fakat ben takımıma inanıyorum''

-Vitor Pereira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 27 Ağustos 2019; 2:25:18 >
  • Kulübün paylaşımı

.

(
    )

• Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Giuliano'nun takımı 2-1 kazanmış

• Al Nassr tribünleri

• Ne adamsin be joker

• Paulinho'nun 25 Ağustos 2015'te attığı Asya Şampiyonlar Ligi ilk golü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 27 Ağustos 2019; 2:38:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Ne adamsin be joker
    İyi adamız be güzel kardeşim, senin gibi
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.