< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vitor Pereira Takip Konusu (123. sayfa)
-
-
Lord'um üzgün sanırım aylardır yoktu bir daha da dönmez herhalde tabi Fenerbahçe'ye geri gelmediği sürece. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vitor Pereira adamın dibidir Takipteyim
Vitor büyük bir enerji ve büyük bir hayal ile buraya geldi. Bize harika bir enerji veriyor. Atmosfer değişti ve takımdaki herkes onu etkilemeye uğraşıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu şu adamı övmeyin.
Fenerbahçe’ye 2 kere geldi bu adam, Allah’ın Portekiz köylüsü ne başarı sağladı?
Hadi ilkinde acemiydi bilmem ne, yahu ikinci geldiğinde ne sağladı?
Bu adamın Fenerbahçe’ye faydadan çok zararı oldu…
neden bilmiyorum istenen başarıyı verememesine rağmen 3. döneminin yollarını gözlüyorum hocam. bu sefer olacak inanıyorum. klişe bir "umudunu kaybetmeyen fenerli taraftar" olarak çık gel kurtların arasından...
-
Sizler Fenerbahçe düşmanısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tottenham deplasmanında ilk yeniilgisini alır Prof. Pereira. Tottenham ile Pereira aynı sistem ve taktik ile oynuyor diyebiliriz. Tottenham oyunu rakip sahaya yıkıp saldırmaz,kendi sahasında top dolaştırıp geçiş pyunu denilen hızlı 3 pas ile gole gider. Bu oyun Pereira`nın kpntra,atak tuzaklarına uymuyor.
Tottenham Volves`i 2-3 farklı yenecektir.
Fenerbahçe'nin son 9 yılda 35lik Gökhan ve 33lük Caner dışında tek adam akıllı bekleri bu adamın 10 numara ve kanattan devşirdiği Ferdi-Osayi. 3. bir isim yok. Isla, Ozan, Dirar, Şener, Köybaşı ya da Moses, Kostic gibi sıfır kademe anlayışlı kanat bekler oynadı hep. Vitor'dan önceki sezon bonservissiz 30 yaş üstü ne kadar adam varsa doldurdular takıma para yok diye. Vitor da yalnızca 10 milyon fln harcadı. Fenerbahçe taraftarı bugün transfer yapmayı hayal edebiliyorsa bu adam sayesinde. 2022 yazında kendi getirdiği KMJ, geçen yaz da parlattığı Ferdi satıldı da transfer yapabildik. 2. Vitor dönemi olmasa kulübün kapısına kilit vurulmuştu muhtemelen.
bizim taraftar hiçbir şey hak etmiyor, ben bunu yıllar sonra kanıksadım ve akışına saldım.
dünyanın en futbol cahili taraftarı ve yönetimi. hayır bir de yetmezmiş gibi eski efsaneleri çıkıp cahil cahil akıl verip, hoca kovduruyor. ekstra olarak bu var, dünyada yok böyle bir şey.
ayrıca dünyada taktiksel dizilişe alerjisi olan tek taraftar. 3'lü fobisi var, inanılmaz cahiller tabi bilmediklerinden maalesef.
-
yarım sezonda 9 puan toplayan takımla, 3 haftada manu'yu ve leicester'i yenerek, tottenham ile berabere kalarak 7 puan topladı.
Sabahtan akşama futbol takip ettiği halde izlediğinden de bir gram anlamayan, negatif yüklü cahil sürüsü. Yakında dersinizi tam olarak alacaksınız
-
Yahu kardeşim, bu adam iki dönem teknik direktörlük yaptı mı?
yaptı. Sonuç ne? Koskoca bir sıfır..
Yok o olmuş bu olmuş ben bilmem..
fenerin başına gelmiş kanserlerden biridir bu adam
-
8 yıl önce çingene diyen arkadaş ileri görüşlüymüş. Beğenmediğiniz adam bakın premier lig takımının başına geçti diye övüyorsunuz ama kümede tutmak için getirildi. Önemli olan kümede kalmayı başarırsa takımda tutmaya devam edecekler mi? Etmezlerse küçük çaplı hoca olduğu anlaşılır.
-
Çok kötü fikstür, 0 puan alsa kimse bir şey diyemezdi adam 7 puan çıkardı. Nazar değmesin kurtlara
-
Fenerbahçe neden böyle adamlar almıyor hep parlamış emekliliği yaklaşmış adamları alıyoruz ne sayko bi yönetim
Kulubün başında futbol cahili adamlar olursa olacağı bu.
Fenere gelmiş en dandik hocalardan biri Cocu 6 sene kulubün başında olsa 1 şampiyonluk almıştı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X