Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz hep dedik Vitor Hocamızın hakkı yendi diye, anlatamadık. Fener bu adamı gönderdiğinden beri gün yüzü göremedi aldığı ahlar nedeniyle. Bu belki de fenerin takım halinde Vitor hocamın ahından kurtulacağı gündür. Hocamı ve özellikle Lord Joker hocamı özel olarak tebrik ediyorum, bu başarı da onun manevi rolü büyük. Herkes hocamız ile 1860 zamanları dalga geçerken o başarıya inandı hocaya sahip çıktı ve bu şampiyonluğun ruh kısmında büyük rol oynadı. Hocam buradan da yürüyüp bu işi sürdürür bundan sonra Avrupaya dönüşü efsane olacaktır. Şimdiden gelecek için başarılar kendisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord joker vitorun seni tanıması lazım :) Tanısa bir daha yanından ayırmaz heralde :D
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Eksik olmayın hocam, çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

Lord joker vitorun seni tanıması lazım :) Tanısa bir daha yanından ayırmaz heralde :D
    Bir gün mutlaka hocayla oturup 5 dakikalığına bile olsa sohbet edeceğim, buna kalpten inanıyorum

• Şampiyonluk kesinleşti mi şimdi sevinip sonra patlamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Şampiyonluk kesinleşti mi şimdi sevinip sonra patlamayalım
    Bitime 2 hafta var ve alacağımız 1 puan bile bizi şampiyon yapıyor hocam. 4 gün sonra evimizde Guizhou Renhe ile oynayacağız

Aman o ihtimali düşünmek bile istemiyoruz

• Galibiyet sonrası mutluluk fotoğrafı

Vitor Pereira Takip Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bir gün mutlaka hocayla oturup 5 dakikalığına bile olsa sohbet edeceğim, buna kalpten inanıyorum

Alıntıları Göster
    tanışman imkansız vitorla artık dönmez türkiyeye
  • quote:

Bitime 2 hafta var ve alacağımız 1 puan bile bizi şampiyon yapıyor hocam. 4 gün sonra evimizde Guizhou Renhe ile oynayacağız

Aman o ihtimali düşünmek bile istemiyoruz

Alıntıları Göster
    Allah korusun hocam

4 gün sonra şampiyonluk sevinci için yerimizi alalım şimdiden.

• Vitor hocam büyük adamdı.

Aziz azıcık akıllı adam olsaydı takımıı tüm iplerine eline verirdi yapılanmayı Pereira hocam yapardı.Bizi kim bilir nerelere taşırdı.

Şu sakat seviciler yüzünden hiç etiler adamı
  • bence iyi hoca la çin liginde şampiyon yapcak takımı o ligte zor bu işler bence iyi iş fener bence kyımetini bilmedi zaten şampiyonluk da ucu ucuna kaçtı sanırım yalnız kariyer planlaması leş alman 2 liginden takımı galiba küme düşürdü çine nasıl geçtiyse para babası olmuştur nasıl çevre varsa oraya gitti,, ama çinde şampiyon olsan ne olur anca para iyi alıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 4 Kasım 2018; 0:49:29 >
  • Tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Tebrikler.
    Teşekkürler

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    oha sen hala burda mısın ya .d
  • ViTor hocama güveniyorum. Son iki maçını kaybedip şampiyonluğu kaptıracaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'nin hala hocası yok, Çin ligi de 2 haftaya bitiyor.

Bir umut bekliyorum, bakarsın bir mucize olur da gelir tekrardan başımıza

• quote:

Fenerbahçe'nin hala hocası yok, Çin ligi de 2 haftaya bitiyor.

Bir umut bekliyorum, bakarsın bir mucize olur da gelir tekrardan başımıza
    Gelse bile önceki kadar puan toplayamaz bence. O dönemki kadro ile şimdiki arasında epey kalite farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Gelse bile önceki kadar puan toplayamaz bence. O dönemki kadro ile şimdiki arasında epey kalite farkı var.

Alıntıları Göster
    Evet inkar etmiyorum onu, o dönemki kadro daha iyiydi. Lakin şu anda çok daha iyi bir çalışma ortamı var 2015'e göre hocam bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bir kere ''bu takım 100 gol atmalı'' beklentisi yok, 1--0 kazandığında dahi taraftarlar isyan etmeyecek artık. ''Van persie varsa Van persie oynar'' beklentisi yok, taraftar ''bu kadroyu her hoca oynatır'' kafasında değil akıllanmış durumda. Yönetim 2015'teki gibi hocanın işine karışmıyor, 2015'teki kadar medya baskısı da yok.

Vitor gelir Devre arasına kadar bir şekilde götürürüz, devre arası da savunmayı toparlar + 1-2 oyuncu takviyesiyle bizi ilk 2'ye sokar diye düşünüyorum. Vitor Pereira'ya yeter ki düzgün, huzurlu bir çalışma ortamı verilsin o gerisini halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 4 Kasım 2018; 22:56:33 >

• Sportif Direktörümüz Mads Davidsen'den güzel tweetler...

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.