Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbyram

okuyan ranieri yi tarif ettiğini düşünebilir hocam
    Andre Villas Boas gibi bir hocanın başaramadığını daha zor ortamda başardı hocam Vitor Pereira. Çok zor bir işti, kimse başaracağına inanmıyordu

Çin mafyasının takimi Evergrande'ye unutamayacakları bir ders verdik, tarih yazdik. Bunlar abartilacak şeyler tabii ki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 7 Kasım 2018; 17:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam, dünyada bu şampiyonluğa Shanghai SIPG taraftarı hariç sevinen tek insansın muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Hayırlı olsun hocam, dünyada bu şampiyonluğa Shanghai SIPG taraftarı hariç sevinen tek insansın muhtemelen.
    Sağol hocam.

Yok hocam vardır illa ki başkaları da

• Konu trendlere girmiş. Girip baktım hiç abartmıyorum 20 mesajdan 16 sı blocklu. Şu adamı kahraman ilan ettiler ya helal olsun.
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    6-7’den her türlü çok kazanır. Fenerbahçe’de kalsa zaten kupa beyi olurdu.

• Fenerbahçe Vitoru çabuk harcadı şu an ki yönetim başta olsa idi eminim Fb kariyeri böyle sonlanmazdı.Vitor hocanın önü açıldı artık kısa zaman sonra Avrupaya dönebilir
  • Vitor Pereira Takip Konusu

Vitor Pereira Takip Konusu

• KUPA ELLERDE

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

6-7’den her türlü çok kazanır. Fenerbahçe’de kalsa zaten kupa beyi olurdu.
    Ben de öyle düşünüyorum. 10 kupa daha kazansa efsane hoca olarak bırakır futbolu
  • Bu sezon tarihi bir sezon oldu. Vitor hocanın başardıkları :

1) 7 yıl aradan sonra Guangzhou Evergrande ilk defa şampiyonluğu kaybetti

2) Shangai SIPG tarihindeki ilk şampiyonluğu kazandı.

3) Lige harika başlayan Shangai SIPG Çin Süper Ligi tarihinin en iyi başlangıcını yaptı

4) Vitor Pereira ligin ilk haftasında kazandığı 8-0'lık galibiyetle Çin Süper ligi tarihinin en farklı galibiyetini alan teknik direktör oldu.

5) Wu Lei 27 golle gol kralı oldu. Çok uzun yıllar sonra gol krallığında zirveye ulaşan ilk Çinli futbolcu oldu.

6) Oscar ise 18 asistle asist kralı oldu.

7) Shangai SIPG ligin en az gol yiyen takımı olurken attığı 75 golle 77 gol atan Evergrande'nin arkasında en çok gol atan 2.takım oldu.

8) Ulsan Hyundai'yi deplasmanda 1-0 yenen Shangai SIPG tarihte o stadyumda galibiyet görmüş tek takım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 7 Kasım 2018; 21:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Ben de öyle düşünüyorum. 10 kupa daha kazansa efsane hoca olarak bırakır futbolu

Alıntıları Göster
    Hocam bu adam zaten normalde tam bir winner.

Olur da Avrupa'da top kulüplerden birine kapak atarsa cidden 10 kupa bile az gelir. Bence çok daha fazlasını kazanabilecek potansiyeli var.

Fenerbahçe'de kalsa zaten ilk senesi dışında kalan 3 senede 5 kupa görürdü bence rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 7 Kasım 2018; 21:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Konu trendlere girmiş. Girip baktım hiç abartmıyorum 20 mesajdan 16 sı blocklu. Şu adamı kahraman ilan ettiler ya helal olsun.
    Adam daha 50 yaşında ve 7.kupasını kazanmış, çalıştığı 6 sezonun 4 tanesinde 2 üzeri puan ortalaması yakalamış. Çin'de tarihinde şampiyonluğu olmayan takımı almış 7 senedir üst üste şampiyon olan Evergrande imparatorluğunu yıkmış, Mourinho ve Jorge ile birlikte 3 farklı ligde şampiyon olan 3 Portekizli hocadan biri olmuş, Portekiz tarihinin en çok puan ortalaması yakalayan 3-4 hocasından biri olmuş, Fenerbahçe tarihinin en çok puan ortalaması yakalayan 5-6 hocasından biri olmuş

Siz ise hala gelmiş ''şu adamı kahraman ilan ettiler yaa'' diyerek küçümseme derdindesiniz Adam kahraman zaten, siz görmek istemiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 7 Kasım 2018; 22:13:20 >

• Adam Türkiyeden taaa Çinde şampiyon olan takima sevinyor lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Çin'in Bayern Münih'ini tarihinde şampiyonluk olmayan takımla devirmek Epl'de şampiyon olmak kadar olmasa da ona yakın zorlukta bir başarıdır.
    Bence başardığı çok net bir şekilde Sarri'nin Napoli'de elde ettiği iki 2.'lik ve bir tane de 3.'lükten daha büyük. Sarri bir tane bile kupa alamadı ama Vitor sonunu harika bir şekilde getirdi. Bükemediğin bileği öpeceksin sözüne daha uygun bir örnek olamaz herhalde.

Sarri gibi marka haline gelen bir futbol oynamadığı için Chelsea ayarında takımlara gidememe bile bir Leicester veya Fulham olabilir. Hocam Premier Lig' i hak ediyor.

• cin liginin samar oglani pellegrini bile eplde elini sallasa takim buluyor. hocamiz vitor kesinlikle kalitelisinden bi takima gidecektirrre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Bence başardığı çok net bir şekilde Sarri'nin Napoli'de elde ettiği iki 2.'lik ve bir tane de 3.'lükten daha büyük. Sarri bir tane bile kupa alamadı ama Vitor sonunu harika bir şekilde getirdi. Bükemediğin bileği öpeceksin sözüne daha uygun bir örnek olamaz herhalde.

Sarri gibi marka haline gelen bir futbol oynamadığı için Chelsea ayarında takımlara gidememe bile bir Leicester veya Fulham olabilir. Hocam Premier Lig' i hak ediyor.

Alıntıları Göster
    Bir de sarri'yi benitez ile falan kıyaslayanlar var.

Benitez net daha iyi hoca sarri'den. En azından kupası var.

• Hocam bu sampiyonlugu cok haketti.Tebrikler hocam.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vitor Pereira Takip Konusu

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.