Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.463
Cevap
9
Favori
70.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sky Sports Ingiltere Championship ekibi Reading yönetiminin hocalik koltuğuna Vitor Pereira'yı getirmek istediğini yazdı, başka kaynaklarda da çıktı haber.

Vitor Pereira 2 hafta önce hedefinin Premier lige gitmek olduğunu, bunun icin doğru zaman ve doğru kulübü beklediğini söylemişti. Teklifi reddecektir hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reading kulübünün sahibi aynı zamanda Çin ligi ekibi Beijing Renhe'nin de sahibiymiş. Çin liginde gösterdiği muazzam performanstan etkilendikleri için Vitor hocayı Reading'e getirmek için kolları sıvamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Reading kulübünün sahibi aynı zamanda Çin ligi ekibi Beijing Renhe'nin de sahibiymiş. Çin liginde gösterdiği muazzam performanstan etkilendikleri için Vitor hocayı Reading'e getirmek için kolları sıvamışlar
    Vitor hocam akademisyen olduğu için kulübün adına yakışacak şekilde okumuş bir adam getirmek istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Vitor hocam akademisyen olduğu için kulübün adına yakışacak şekilde okumuş bir adam getirmek istiyorlar

Alıntıları Göster
    Valla hocam boş anıma denk geldi güldüm

• quote:

Alan-Galatasaray iddiaları var Ocak ayi için. Evergrande Alan'ı bırakırsa büyük güç kaybeder, hadi inşallah.

Bizim de transferde etkin olmamız şart, kadro yeter diye rehavete kapılmak büyük hata olur. Bu takıma defansta lider edecek 1 stoper şart
    alan hakkında bilgi versene hocam iş yaparmı ligimizde

ben büyük bir oyuncu olarak görüyorum ligi sallar yani

ama çin ligi ve bizim lig arasındaki kalite farkınıda biliyorum

senin yorumun nedir alan hakkında

fenerbahçeye gelse daha iyi olmazmıydı
  • Hocam Alan açık alan golcüsü, duracağı yeri iyi bilen tekniği de yeterli seviyede olan biri, kazma değil yani. Gollerini çoğunlukla doğru pozisyon alma özelliği sayesinde atıyor. Hani hep eskiden derdik ya "ne ballı adam ceza sahasında her top önüne düşüyor" diye, Alan'ı da izlediğimde bu tepkiyi veriyorum genelde, duracağı yeri iyi biliyor ve savunma arkası koşuları iyi. Lakin hava toplarında yetersiz benim gördüğüm kadarıyla.

Bizimle oynanan ve Evergrande'nin 5-4 kaybettiği maçta da oynamış bizim savunmayı iyi yipratmisti, yanlış hatırlamıyorsam 2 tane atmıştı zaten. Savunma arkasi koşuları zorluyordu bizi. Ben biraz Burak Yılmaz'a benzetiyorum stilini. Türkiye liginde de iş yapar

• quote:

Hocam Alan açık alan golcüsü, duracağı yeri iyi bilen tekniği de yeterli seviyede olan biri, kazma değil yani. Gollerini çoğunlukla doğru pozisyon alma özelliği sayesinde atıyor. Hani hep eskiden derdik ya "ne ballı adam ceza sahasında her top önüne düşüyor" diye, Alan'ı da izlediğimde bu tepkiyi veriyorum genelde, duracağı yeri iyi biliyor ve savunma arkası koşuları iyi. Lakin hava toplarında yetersiz benim gördüğüm kadarıyla.

Bizimle oynanan ve Evergrande'nin 5-4 kaybettiği maçta da oynamış bizim savunmayı iyi yipratmisti, yanlış hatırlamıyorsam 2 tane atmıştı zaten. Savunma arkasi koşuları zorluyordu bizi. Ben biraz Burak Yılmaz'a benzetiyorum stilini. Türkiye liginde de iş yapar
    bu kadar iyi oyuncuysa guanzou niye bırakıyo hocam

• Guangzhou bırakmak istemiyor hocam, oyuncunun sözleşmesi bitiyor Ocak ayında. Evergrande mutlaka tutmak için teklif yapacaktır ama Alan'ın iyi talipleri de vardır diye düşünüyorum. Evergrande'den ayrılırsa güç kaybederler ama kontenjan da açılacak, o kontenjana Paulinho gibi bir yıldız daha alacak paraya sahipler.

• Vitor Pereira'ya Everton, West Ham, Sevilla, Valencia, Schalke 04 gibi takımlara gidip orada asıl bombayı patlatıp artık üst düzey bir takımın başına geçme vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Vitor Pereira'ya Everton, West Ham, Sevilla, Valencia, Schalke 04 gibi takımlara gidip orada asıl bombayı patlatıp artık üst düzey bir takımın başına geçme vakti geldi.
    Katılıyorum hocam, yaşı iyi kariyeri ve bulunduğu noktaya nasıl geldiği ortada. Ne boş hocalar ne takımları çalıştırma fırsatı yakaladı bugüne kadar. Doğru zamanda doğru takımi bulmak Vitor için hayati önem taşıyor

• Süper Lig tarihinde en az bir tam sezon görev yapmış teknik direktörler arasında en yüksek iç saha galibiyet yüzdesine sahip isimler.

Vitor Pereira Takip Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Süper Lig tarihinde en az bir tam sezon görev yapmış teknik direktörler arasında en yüksek iç saha galibiyet yüzdesine sahip isimler.

Güzel paylaşım hocam, emeğine sağlık Türkiye'de her şey oluşturulan algıya göre işliyor ne yazık ki, örneğin sokaktan 10 Fenerbahçeliye sorsan rahat 5 tanesi ''Vitor Pereira vasıfsız, çöp, komisyoncu, beceriksiz, çapsız, son derece başarısız oldu'' gibi şeyler söyler, lakin bunların hepsi havada kalan söylemler. Zira her şeyden önce rakamlar, istatistikler yalan söylemez ve rakamlar da Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Ivan Bebek faciası olmayıp, o olay yüzünden takım ve camia dağılmasaydı bu güzel rakamlar kupalarla da süslenecekti. Olmadı maalesef

Ben de bir şey paylaşayım Lig maçlarındaki başarı oranına göre Fenerbahçe hocaları : Vitor Pereira hocam 5.sırayı almış

Vitor Pereira Takip Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 22 Aralık 2018; 23:47:26 >

• quote:

Güzel paylaşım hocam, emeğine sağlık Türkiye'de her şey oluşturulan algıya göre işliyor ne yazık ki, örneğin sokaktan 10 Fenerbahçeliye sorsan rahat 5 tanesi ''Vitor Pereira vasıfsız, çöp, komisyoncu, beceriksiz, çapsız, son derece başarısız oldu'' gibi şeyler söyler, lakin bunların hepsi havada kalan söylemler. Zira her şeyden önce rakamlar, istatistikler yalan söylemez ve rakamlar da Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Ivan Bebek faciası olmayıp, o olay yüzünden takım ve camia dağılmasaydı bu güzel rakamlar kupalarla da süslenecekti. Olmadı maalesef

Ben de bir şey paylaşayım Lig maçlarındaki başarı oranına göre Fenerbahçe hocaları : Vitor Pereira hocam 5.sırayı almış

Alıntıları Göster
    İç sahada 17 maçta 14 galibiyet 3 beraberlik yenilgi yok.Zaten benim hatirladigim ligin genelinde Bjk,Antalya ve ligin ipinin koptuğu Konya ve Başakşehir yenilgileri var sadece 4 tane.Ki Bjk maci da hakem kararlari acisindan tartismaya aciktir.Bizi ligin 2.yarisindaki abuk subuk Osmanli maci gibi beraberlikler bitirdi.Tam da Uefada dograndigimiz Braga macinin oldugu donemdi.O beraberlikler olmasaydi zaten Konya ve Basaksehire de kaybetmezdik cunku bu maclarda takim zaten psikolojik olarak cokmustu

• Özledik be iyi adamdı
  • blackvino kullanıcısına yanıt
    İyi değil büyük adamdı. O kadar büyük ki millet hocanın gitmesinden 3 sene sonra anlayabiliyor anca hocanın neler yaptığını.

İş işten geçtikten sonra fayda sağlamıyor tabii

• "Her zaman Palmeiras ve benim hakkımda spekülasyonlar yapıldı. Çünkü her zaman kendimi Palmeiras ile özdeşleştirdim. Brezilya'da tekrar oynamayı isterim ancak şu anda işler biraz karışık. Kontratımda iki yılım daha var ve Çin'de mutluyum."

-Hulk transfer iddiaları üzerine

Güzel Hulk reis ayrılmıyor

• U23 Takımı da U23 Çin Liginde şampiyon olmuş. Gençler güven veriyor

• Vitor Pereira hocam Reading'den gelen teklifi reddetmiş. Doğru olani yapmış.

• quote:

Vitor Pereira hocam Reading'den gelen teklifi reddetmiş. Doğru olani yapmış.
    Şimdi haberi gördüm.

İnşallah kabul etmez dedim reddetti yazmışsın.

İyi bari.
  • Bu başlık gerçek mi ? :D
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.