Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.462
Cevap
9
Favori
70.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitor hoca artık avrupaya dönmeli ama dönmek için dönmemeli. Asansör takımlardan birine gidecekse hiç dönmesin ama artık iyi bir avrupa takımı çalıştırma zamanı geldi diye düşünüyorum. Kendisi tam bir kapalı kutu, futbol mentalitesini beğeniyorum ve neler yapabileceğini çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Vitor hoca artık avrupaya dönmeli ama dönmek için dönmemeli. Asansör takımlardan birine gidecekse hiç dönmesin ama artık iyi bir avrupa takımı çalıştırma zamanı geldi diye düşünüyorum. Kendisi tam bir kapalı kutu, futbol mentalitesini beğeniyorum ve neler yapabileceğini çok merak ediyorum.
    Hocam, Vitor hocanın keyfi şu anda gayet yerinde. Yıllık 7.5 milyon Euro kazanıyor, yönetim kendisine tam yetki vermiş, oyuncularla arası çok iyi, her gol atan direkt hocaya koşuyor, taraftar hocayı çok seviyor ki tarihinde kupası olmayan takıma 2 kupa kazandırdı 1 senede. 5 transfer dönemidir transfer yapmıyor SIPG, altyapıdan sürekli genç yetiştiriyorlar. Vitor Pereira ve ekibi sürekli rezerv takım ve genç takımların maçlarını izliyor falan, yani tam bir proje takımında hoca. Bunun yanında Portekiz'de bağlantıları da var Forumlara katılıyor, Porto'yu ziyarete gidiyor arada. Portekiz ve Çin gibi 2 ülkede çok saygı duyuluyor hocaya. Porto mesela uzun süreli sakatlık geçiren Marega'yı Vitor'un ekibinin yanına göndermişti, duydukları güveni siz düşünün.

Asansör bir takım için bu rahatını bozacağını sanmıyorum. Villas Boas 1 yıl ara verip futbola döndü, Marsilya ile anlaştı. Vitor da giderse o seviye bir takıma gider diye düşünüyorum.

Bu sezon ligi ve Asya Şampiyonlar Ligini kazanırsa misyonumu tamamladım diyip Avrupa'ya dönebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 2 Haziran 2019; 15:54:41 >

• Tüh ya, Beijing 2-1 yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Hocam, Vitor hocanın keyfi şu anda gayet yerinde. Yıllık 7.5 milyon Euro kazanıyor, yönetim kendisine tam yetki vermiş, oyuncularla arası çok iyi, her gol atan direkt hocaya koşuyor, taraftar hocayı çok seviyor ki tarihinde kupası olmayan takıma 2 kupa kazandırdı 1 senede. 5 transfer dönemidir transfer yapmıyor SIPG, altyapıdan sürekli genç yetiştiriyorlar. Vitor Pereira ve ekibi sürekli rezerv takım ve genç takımların maçlarını izliyor falan, yani tam bir proje takımında hoca. Bunun yanında Portekiz'de bağlantıları da var Forumlara katılıyor, Porto'yu ziyarete gidiyor arada. Portekiz ve Çin gibi 2 ülkede çok saygı duyuluyor hocaya. Porto mesela uzun süreli sakatlık geçiren Marega'yı Vitor'un ekibinin yanına göndermişti, duydukları güveni siz düşünün.

Asansör bir takım için bu rahatını bozacağını sanmıyorum. Villas Boas 1 yıl ara verip futbola döndü, Marsilya ile anlaştı. Vitor da giderse o seviye bir takıma gider diye düşünüyorum.

Bu sezon ligi ve Asya Şampiyonlar Ligini kazanırsa misyonumu tamamladım diyip Avrupa'ya dönebilir belki.

Alıntıları Göster
    Ben buradayken bile çok beğeniyordum kendisini, en büyük şanssızlığı Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından birine denk gelmesiydi. Azıcık şansı yaver gitse veya emenikede azıcık beyin olsaydı o sene mükemmel işler yapmış monacoyu eliyordu. Kesinlikle 1 sezonda harcanacak adam değildi ama gerek fenerbahçe taraftarının sabırsızlığı gerek bitik rvp aşkı hocanın sonunu getirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Ben buradayken bile çok beğeniyordum kendisini, en büyük şanssızlığı Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından birine denk gelmesiydi. Azıcık şansı yaver gitse veya emenikede azıcık beyin olsaydı o sene mükemmel işler yapmış monacoyu eliyordu. Kesinlikle 1 sezonda harcanacak adam değildi ama gerek fenerbahçe taraftarının sabırsızlığı gerek bitik rvp aşkı hocanın sonunu getirdi.

Alıntıları Göster
    Helal olsun hocam, gerçekten takdir ettim sizi.

O Monaco'yu o sezon yenen sadece 4 takım vardı, onlardan biri Fenerbahçe idi. Hani acın o maçın yorumlarını okuyun aklinizi yitirirsiniz. Taraftar "Monaco'yu bile eleyemiyorsan diye hocayı gömüyordu.

Vitor gittikten sonra bu kulüp Krasnodar, Vardar ve Ümraniye'ye elendi, Vitor kadar puanı hicbir hoca toplayamadı, Van Persie kulüpten nefret edilerek gönderildi, Vitor'un komisyon transferi olduğu iddia edilen Souza Fenerbahçe'ye çok katkı verip bir de üstüne iyi para kazandırdı. Vitor 2 kupa kazanır, tarihi bir başarı yaşarken Fenerbahçe tek kupa kazanamadı. Josef bile "Fenerbahçe'de çalıştığım en iyi hoca Vitor'du, onu göndermek büyük hataydı, o kalsaydı şampiyonluk yaşayacağımıza emindim" demisti bizden ayrildıktan sonra

Her geçen gün değeri daha iyi anlaşılıyor Vitor Pereira'nın. Her şey gün gibi ortada ama bizim taraftara sorsan Vitor çöp hoca Gerçi bizim taraftar futbol'dan ne kadar anlıyor her geçen gün daha iyi görüyoruz

• quote:

Helal olsun hocam, gerçekten takdir ettim sizi.

O Monaco'yu o sezon yenen sadece 4 takım vardı, onlardan biri Fenerbahçe idi. Hani acın o maçın yorumlarını okuyun aklinizi yitirirsiniz. Taraftar "Monaco'yu bile eleyemiyorsan diye hocayı gömüyordu.

Vitor gittikten sonra bu kulüp Krasnodar, Vardar ve Ümraniye'ye elendi, Vitor kadar puanı hicbir hoca toplayamadı, Van Persie kulüpten nefret edilerek gönderildi, Vitor'un komisyon transferi olduğu iddia edilen Souza Fenerbahçe'ye çok katkı verip bir de üstüne iyi para kazandırdı. Vitor 2 kupa kazanır, tarihi bir başarı yaşarken Fenerbahçe tek kupa kazanamadı. Josef bile "Fenerbahçe'de çalıştığım en iyi hoca Vitor'du, onu göndermek büyük hataydı, o kalsaydı şampiyonluk yaşayacağımıza emindim" demisti bizden ayrildıktan sonra

Her geçen gün değeri daha iyi anlaşılıyor Vitor Pereira'nın. Her şey gün gibi ortada ama bizim taraftara sorsan Vitor çöp hoca Gerçi bizim taraftar futbol'dan ne kadar anlıyor her geçen gün daha iyi görüyoruz

Alıntıları Göster
    Katılıyorum hocam zaten büyük takımlar ivme kaybettiği zaman freni patlamış kamyona dönüyor. Fenerbahçe şuan resmen Türkiyenin manchester united ı, yanlış oyuncu tercihleri, yanlış hoca tercihleri ve yanlış hoca tercihleri yüzünden kaliteli futbolcuların bile formsuz oluşu resmen birbirinin kopyası gibi 2 takım. Şuan siz messiyi alsanız kariyerini bitirirsiniz öyle bi şanssızlık\plansızlık var . Ama dediğin gibi vitor hoca hiç kovulmasa şuan en az 1 şampiyonluk kazanmıştı.

• Vitor Pereira Mayıs ayının en iyi hocası seçildi

.

(
    )

• Aubameyang için Evergrande ile yarıştığımız söyleniyor. Söylentiden öteye geçmez bence, Elkeson varken Aubameyang'ı alacağımızı düşünmüyorum
  • quote:

Aubameyang için Evergrande ile yarıştığımız söyleniyor. Söylentiden öteye geçmez bence, Elkeson varken Aubameyang'ı alacağımızı düşünmüyorum
    Avrupadan teklif yokmu yav hocaya göstermedimi yeterince kendisini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Avrupadan teklif yokmu yav hocaya göstermedimi yeterince kendisini

Alıntıları Göster
    Sezon ortasında ne teklifi hocam Vitor hocanın hala devam eden bir sözleşmesi var, bu sezon sonunda son buluyor. Umarım başaracağı her şeyi başarır ve bu sezonun sonunda Shangai Sipg ile bağlarını koparır.

Vitor'dan sonra gelip Porto'yu şampiyon yapamayan Lopetegui Sevilla'ya, Fonseca Roma'ya gitti. Vitor'un şampiyon yaptığı Shangai Sipg'i şampiyon yapamayan Villas Boas 1 sene ara verdikten sonra Marsilya'ya gitti. Vitor da en aşağı bu seviyede bir takımla anlaşması gerekli, zira bu hocalardan eksiği yok fazlası var.

• quote:

Sezon ortasında ne teklifi hocam Vitor hocanın hala devam eden bir sözleşmesi var, bu sezon sonunda son buluyor. Umarım başaracağı her şeyi başarır ve bu sezonun sonunda Shangai Sipg ile bağlarını koparır.

Vitor'dan sonra gelip Porto'yu şampiyon yapamayan Lopetegui Sevilla'ya, Fonseca Roma'ya gitti. Vitor'un şampiyon yaptığı Shangai Sipg'i şampiyon yapamayan Villas Boas 1 sene ara verdikten sonra Marsilya'ya gitti. Vitor da en aşağı bu seviyede bir takımla anlaşması gerekli, zira bu hocalardan eksiği yok fazlası var.

Alıntıları Göster
    Ne çabuk başladi sezon şampiyon olmamişmiydilar :))))

Villareal ,Monaco, Schalke falan yakışır dipden çıkarsın şu takımları

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Hocanın 1 sene daha kalması iyi oldu, zaten 2 yıllık bir sözleşmeye imza attı ve çok başarılı oldu, taraftar da yönetim de hocayı çok seviyor. Kariyerinde hep 1 sene 1 sene çalışması bir eksi oluyor hocanın, bu yönden de bir artı olacak.

Hoca şu anda çok büyük saygı görüyor ve yıllık da 7.5 milyon Euro kazanıyor, yani aktif hocalar içinde en çok kazanan 20 teknik direktörden biri. Yani şu anda rahatı yerinde, sezon sonunda çok iyi bir fırsat çıkmadığı sürece bu rahatını da bozmaz diye düşünüyorum. Zira tarihinde kupası olmayan Sipg'e 2 kupa kazandırdı, burada efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu fırsatı saçma sapan bir takım için hiç etmeyecektir

• Shangai SIPG'imiz Guangzhou Evergrande'ye kendi evinde 2-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.Vitor babaya oynadık öğle arası yemek molasında 2 çin 2 japon ligi 5 liraya 85 lira alıyordum vitor hocam kazansaydı
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen zehirli oku atmışsın yani. Bizi bitirdin be baba...

Rüzgar gibi gidiyorduk arkadaş, nasıl bir kupon yaptıysan artık

• Beijing inanılmaz gidiyor ya, ınanılır gibi değil şu gidişat. Adamlar acayip sinir bozucu 12/13 yaptılar.

• Oyunumuz zevk veriyor ama skor gelmedikten sonra yemişim öyle güzel oyunu.

Maç başlar başlamaz gol yememiz hiç iyi olmadı, biraz toparlandı ama Evergrande maçının üzüntüsü var hala takımda, o belli.

• Gooool bunu yazarken golü attık

Helal olsun koçum Wang, kafana kurban

• Haydaa Yu sakatlandı, umarım bir şeyi yoktur ya

• quote:

Haydaa Yu sakatlandı, umarım bir şeyi yoktur ya
    Vitor gene sistemmi değistiriyo 3 lu savunmaya donmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Vitor gene sistemmi değistiriyo 3 lu savunmaya donmus

Alıntıları Göster
    Sene başından beri 3'lü savunma oynatıyor Vitor hoca. Geçen sezon 4-2-3-1 şeklinde oynuyorduk. Wu Lei'nin gidişi o işleyen sisteme çomak soktu maalesef, Vitor hoca da yeni bir sistem oturtmaya başladı sezon başından bu yana.

Tabii sabit 3'lü savunma oynamıyor takım, maç içersinde bazen çift forvet, bazen kanatlar daha geriye gelip 5'li savunma, bazen ön liberosuz falan oynuyoruz. Vitor Pereira çok esnek bir hoca, kesin doğruları olan sabit fikirli bir adam değil, her türlü gelişime açık ve sürekli yeni şeyler deniyor.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.